Vo Remedika. Ama prasaj vo New Born, mislam deka imaat i asisted hatching i embryo glue. Ako ne embryo glue, ima edna druga metoda sto pomaga za lepenje na embrionot preku hijaluronska kiselina, mislam deka @Jetce77 pri scratching ja koristela, i kaj nea imase uspeh
Здраво... Прво инвитро 3 ден од трансвер без никакви симптоми. Од кога се појавуваат симтоми? Ми рекоа 3 дена лежење после се нормално...
Da jas koristev hijaluronska kiselina i skratching istovremeno, uspesen mi e 5 transfer..e sega dali uspehot se dolzi na toa toa nikoj ne moze da go znae, jas sum imala i eden uspesen transfer i bez ovie metodi...sepak konsultiraj se so tvojot dok i moze da i spomnes nesto mozebi ke go zemat vo predvid.
I mene od praga mi go ponudija toa,me interesirase dali i ovde se primenuva toa.Kako bese vo praga Uspesno?
7000 евра за 2 трансфера еден со свеж ембрион и еден крио. Со првото исто имав имплантација ама заврши со биохемиска бременост, вториот успешен
Девојки навистина ми треба ваш совет, крио трансфер завршен со бета 1.7. Се беше очекувано ама ова беше шок .Трансфер со свежи завршен со спонтан, без срцева реакција сега имлантација 0. Хормони топ.. освен покачен ДХЕА и Андронстендион.. се паметот ми оди дека можеби они спречиле но вредностите беа видени и од гинеколог и ендокринолог. Ендокринологот имаше забелешка да не се почнува процесот но сепак гинекологот даде зелено светло, тироидна 1.8, антитела 24, тест за инсулинемија покажа мало отстапување но ништо значително, направена хистероскопија поради полип што значително даваше шанса за поголема имлантација.. покриена со клексани и аспирин поради хомо и хетерозигот. На 3 ден на трансфер е2 55 со што се искоментира дека можеби циклусот и не е океј за трансфер бидејки го сакале до 30 е сеа незнам дали тоа имаше толкаво влијание. Подоцна се беше во ред на ехо. Имаше фоликули, задебелен ендометриум..и примив стоп инекција а 5 дена после тоа трансфер. Сега незнам што понатака..
Извинете на прашањето тука,чисто само од вас кои сте активни дали сте правеле скоро хпв типизација во авицена и за колку време стигаат резултати?