Toa e priroden modificiran ciklus. Ke ti dade klomifen za da ovuliras. Posle toa od koga ke prsne folikulot ke imas transfer. Ovoj protokol usually se koristi kaj zenite so ne redovni ovulacii ili kasni ovulacii
Само што наполнив 26 години. Бев кај тројца специјалисти и сите ми креваат раменици. Постојано прашувам од што би можело да биде тоа и дали можам да го успорам качувањето на Фсх и пак немам конкретен одговор. Митко ми даде да пијам Витамини многу и сега ми додаде и Мака. Сега од втор ден на циклус ми даде Циклипрогинова да пијам еден месец. Па потоа да направам пак анализа на хормоните. Ако дај боже бидат во ред да ги пуштам во Фонд.
Isto i jas so istorija zad mene ... Miomektomija klasicna 2018, paprirodna bremenost 2020. Vo 4 mesec nema ❤reakcija.Potoa 2022 polipektomija, 2023 enukleacija na cisti, endometrioza i sega terapija za IVF. M. maz e ok ..Daj boze site da drzime beb4e vo raka
tie se vadat dokolku dojde do hidrosalping ako sum dobro informirana. kaj mene nisto od toa do sega ne mi kazaa doktorive. posle laparoskopijata vo otpusnoto pismo pisuva: posle tret obid dobiena oskudna proodnost na jajcevodite. Se operirav vo Februari na Gak. Dali znaes posle kolku vreme od operacija bi mozela da napravam povtorno HSG?
Здраво сакам да ве прашам денеска правев трансвер и прв пат ми р да имам транствер па кога дојдов дома и отидов до вц видов ми беше паднато бело топче и се уплашив да не е ембрионот а примам и вагинално прогестерон гел Што мислите дека е тоа многу се уплашив извините на долгиот пост
Без грижи, не може да падне ембриончето, од прогестеронот е. Со среќа и со убави вести те чекаме за две недели.
Taka nesto.cc 300 ili 350 eur. Na viber I jas se slusnav. Iskreno mnogu mi e. Narednata nedela zakazav vo remedika kaj stefanka na endokrinologija pa da vidam sto ke kaze I preporaca... inace hasimoto sum
I jas ne sum bremena ama probuvame i prirodno nikogas ne se znae ) konsultiraj se so endokrinolog ama mislam deka mozes dokolku ne probuvate.
Zdravo Zvezda Nisto ne se custvuva bidejki si pod anestezija Koga ke se razbudis za mnogu kratko vreme da ne recam za pomalku od 20 si na pat za doma Od moe licno iskustvo nikakvi promeni reakcii ili bolka sim custvuvala Samo pozitvno I so sreka da bide se vo nadobar red
Super e doktorkata, jas odam kaj nea mnogu e trpeliva i navistina se trudi da imate uspeh vo procesot.
Jaс вчера бев кај Др. Бранкица Крстевска, ме гледаше на ехо, немам јазли, имам промена на тироидната, ми даде да пијам олигогал и Елова прашак, контрола за 3 месеци. Инаку нутриционистите даваат програма според крвна слика, хормони, знам на еден му пишав ми побара крвна слика и според тоа програма, ама не бев во мкд тогаш. Мене ми е страв кога ќе прекинам со програмата да не се поправам бетер, секој организам е различен. Затоа вака не јадам леб, благо, повеќе салати. А и многу е 300-350 евра.
И јас од памет се извадив кога ми падна, ама испадна од гелот дека е, нешто што останало. 2-3 топчиња така ми паднаа. Со среќичка
Здраво мили. Денес ги добив резултатите од хпв типизација,бидејќи ми побараа дополна зашто пап тестот имаше атипични оромени.Во ред се немам хпв,утре ќе носам да дополнам барање. Треба ли нешто да се приложи плус со резултатот( некое дополнително барање) во прилог на резултатите.