Дали е обилно? И дали е постојано или еднаш во денот на пример? Јас точно 4, 5, 6 ден од трансфер имав сосема малку крв на бришење и беше еднаш во денот и после немав, па утредента пак така малку еднаш во денот. Кај мене беше имплантациско крварење.
Pravev sega sure check test so pimpeta toj. E sea ne vidov liniite se poznavaat pred upotreba. Oti imav edna temna i 2 bleda linija
Јас гледам, има линија! Ставај Утрогестан и оди на контрола на лекар ако можеш и утре. Треба да е добро. Само не прекинувај терапија дури и да крвариш.
I jas mislam taka. Ili da ne si praam film. Daj boze da e taka. Utre ke ispitam preku krv. Utrogestan vecer pak
Da,daj Boze inkak mene taka. A simptomi imase nesto. Utre rano da ne mi e preku krv da ispitam ili. Staviv sega utrogestan. Sabajle porano go staviv i sega staviv.
Градите отечени и приметив неколку дена порано брадавиците ми потемна. Навечер кога ќе легнев ја осеќав матката отечена, преку ден не.
Da taka e pravilno 2,3 prsta levo ili desno od papokot se bocka mene taka mi kaza vo bolnica j taka se bockav ima mbogu podobar efekt jas imav 15jk so golemina 18m i toa so samo 14 inekci i mene mi kaza dole da ne se bockam pod papok e sega neznam na sekoj razlicno kazuvat.
Воопшто не е рано на 12 ден да испиташ бета Јас почнав уште на 8ми ден да испитувам и ја повторував на два дена да видам дали добро се дуплира . И кај мене на 10-11 ден од трансфер беше волку бледа линијата . Стискам палци за убава бета утре
Jas se bockav bez merenje, bez mnogu napor da vidim kakov efekt ima.Vo prvite dena do 8-9 denn na bockanje, katastrofa reagirav na hormonite ('nemase efekt spored ova vasa teorija'), prodolziv so ista forma na bockanje, kade mozev staviv igla(4 razlicni luge me bockaa) mi go pokaci dozata na fostimonot doktorot, i zavrsis so 16 zreli jajce kletki, i 9 blasto embrioni. Ne e do mestoto na bockanje, ve molam bidete po racionalni. Da bese tolku specificno mestoto, tie inekcii nemase da se dozvolaat da se aplicirat vo domasni uslovi. Sestrata ti dava nasoki da se bockas od prilika. Ne mora da pravite filmovi deka nemaat efekt hormonite spored mestoto kade ste stavile igla. Bullshit e toa.