I jas na svoja raka si zimam antibiotik pred transfer, toa mi e preporaka od maticniot, baska jas si stradam od urinarni infekcii. Posle transfer probiotici primam vo golemi dozi.
Паметно, толку вложуваш, цел процес, правиш триста испитувања... На крај за некоја инфекција се да пропадне баш е глупо. А за пробиотик не бев сигурна дали е добро или ќе штети, па прекинав да ги пијам.
kaj mene da eve 9 nedela sum momentalno vo petokot bev mu slusnav srceto sega za sega se e vo red ❤️❤️ i prvo ivf mi e
Јас официјално добив денес! Се зафаќам со собирање на документи за ваучер . Едино ме плаши моето ФСХ минатиот циклус на3.ден ми беше 15.6 .
Сега повторно на 3. ден ќе проверам. Кажете некој рецепт за намалување на ФСХ , освен смокви во маслиново
Ги проверував уназад сите резултати, што ги имам 7 ми било 9....ама над 12 никогаш. АМХ не сум правела. Каде можам да проверам ?
Ufff zeni kako dobivate,izvini vo pozitivna smisla e,jas sum 13 den od koga ispitav beta i normalno negativna e i uste nemam dobieno