E сега мм правеше почеток на Април, матичната ми кажа да пие Профертил, во извештајот пишува контрола за 3 месеци, треба сега во Јули, првиот пат правеше на хистологија, сега дали мора на приватно, зошто нели треба 2 спермограми од 2 различни институции, ама како и да е нас нема да ни важи претходниот од пред 3 месеци, пак ќе мора 2 да прави од 1 месец разлика.
Koj sakash, ama najdovro enprvin da se proveri za da se odredi dozata. Jas zemam kapki Soldevit, zoshto se drugo se tableti i kapsuli i mi se smachuva od goltanje veke.
Ова е ливче од Систина. Во формуларите од фондот ке си ги гледаш кои документи ти требаат. Си стои таму два спермограми.
Женички јас да се пофалам денес си го зедов ваучерот.Одлучив да не почнувам веднаш нека помине летово па тогаш ќе почнеме.Инаку кај Трајковски ќе го правам,се одлучив. Ми кажа на природен циклус ќе биде ,за другото што како кога одлучиме. Е сега кога да закажам термин уште сега да си закажам, не како консултација туку како да биде и со ваучерот пред да појдам треба кај матичен упат така? За да си зафатам термин,или бргу се закажува за постапка?
Kaj Trajkovski mislam deka ne e tolku teshko za termin, veke stom si bila kaj nego mislam deka nema da e problem. A za upat, togas pred da odish zemi upat od maticniot, zosto i toj istekuva. So lesno mila. I mene dobar vpecatok mi ima ostaveno Trajkovski.
Ima dosta so Edna izvadena I uspesno...ne se opteretuvaj, cekaj transfer I uzivaj vo ovie denovi....I daj Boze so pozitivna beta da se izraduvas
Koleska moja denes imase pozitiven test so edna oplodena samo jajce kletka. Treba da e vistinskata i normalno srekjicka da te prati
Моја колешка имала, после десетина години ни сама не знае колку ин витра правела... На крај успева со две јајце клетки... Има близнаци и плус едно природно зачнато после сите инвитра...
Жени, Здраво ... од дамна не сум пишала овде ... повеке од година , откако мојата приказна заврши со едно прекрасно девојче од 3то ивф ... Ви посакувам на сите успех и што побргу да ви се израдува душичката !!! Сакам да ве замолам , за моја блиска личност која е во постапка и процедурата ја тера во Грција, и треба хитно за утре инекција Orgalutran ... ако на некоја и се наоѓа дома ... бидејки ја нема кај нас да се купи , ја има само грција ... па во следните денови би ја купиле и вратиле или би и ја платиле ... Само што е хитно и и треба за утре ... Ви благодарам од срце !!!
Fala draga so dolg protokol. Jas iskreno ne znam kajvi protokoli ima. imate li poduenost vo stomakot koga pocnuvate so procesot? Isto nekoi bi sakal li da spodeli za ishrana sto poveke treba da se vnesyva?
Zdravo devojki, na nekoja ako i treba Tevagastrim inekcii, ima moja prijatelka, pred 2 nedeli kupeni so fiskalna smetka, ke gi dade mnogu popovolno. Pisete mi mene vo lp, ke ve povrzam.