Ne sum imala dosega problem so Ne sum imala problem so tsh do sega ne sum primala terapija, ama eve vo dekemvri koga sum pravela hormoni mi bilo tah 3.6 i sega me zamislivte so toa sto go procitav za tsh…
Kaj mene imase podobruvanje. Sepak kaj sekoj razlicno deluva sekoj vitamin. Jas vitaminite na svoja raka gi zemav i si gi iskombinirav, ama toa ne znaci deka e dobar primer btw imam mnogu doktori u familija, pa si podprasuvam Najdobro so tvojot doktor da se konsultiras. Inaku i Maca ti e eden vid na poddrska za podobra ovulacija i jk, se prima kako kapsuli, imas po aptekite, jas piev pogolemi dozi, da ne bidam primer, pak ke recam, ali imase efekt Jas primav poddrska pojaka 3 meseci pred ivf, a inaku postojano primam methyl folat, methyl b12 i selen i vit D, ali toa mi e radi mutacii i hashimoto.
Не е на одмор, беше до 14ти. Јас сум закажувала на 21 ден од циклус за да каже дали ќе идеме со долг или краток протокол.
I kaj mojot soprug spermogramot e super , pred ivf tret mesec vekje pie profertil. Se spremame za ivf kje vi pisam za rezultat so nisko amh sum. Se pogore i plus drugi vitamini pija ama sekako prepisano od doktor. Kakvo ti bese hsg-to?
Imam napraveno veke pisav vo prviot post.HSG pravev krajot na 2020god pred 1to invitro,a histero-laparoskopija vo Mart 2022 pred 3to invitro i mi gi otstranija kanalite.
Девојки, Четврти ден се боцкам со Цитротиде 0.25 mg и после боцкањето на тоа место ми се прави како црвенило и малку се подуе местото како комарец да те има каснато, после неколку часа исчезнува, дали има место за паника? Утре секако сум на контола ќе го прашам и докторот, но ме сеќира дека е некоја реакција или пак нормално е? Поздрав
А ви бараа некои документи дополнително? Многу долго три месеци, гледам на некои за две - три недели им одобруваат.
Jas kaj Popovik dvapati ja imav taa terapija a uspeav po tret pat so sosema druga terapija kaj Ivanovski Ti posakuvam uspeh
Девојки еве ме и мене со уште едно неуспешно инвитро. На 12 ден бета 8.8 на 14 ден повторена 1.2 за жал. А толку многу надеж имав овој пат ама тоа е што е, одиме понатаму здравје.