Здраво девојки мои. За жал, џабе се радував на позитивниот тест, денес бетата 2.0 Но мора да одам напред и да се надевам на трето успешно ивф. На сите кои одмарате и сте во исчекување ви посакувам убаво лето со високо позитивни бети
Здраво женски, Сакам да прашам пред вадење на ј.к кои витамини сте ги пиеле. Редовно пијам метилирана фолна, Б12, Фемибион 1, Q10, C витамин.
Nemam problem so tiroidna, ama drugarka moja e veke kraj na 3 mesec, prirodno ostanata so tiroidna 7 ... Se e bozja volja
Devojki, dali nekoja od vas bez simptomi posle transfer e imala pozitiven test? Ili, ako ste imala simptomi koi se bile? Znam deka e sekoe telo razlicno ama ete, me kopka
Ne znam, ona taka mi rece. Bliska drugarks, samo taa ni bese non stop temata. Se javil deka i docni i da i zgolemat doza na eritrox, dr i rekol ke ti zgolemam terapija ama napravi prvo test iako ne veruvam oti so tvojata dijagnoza bi imala nesto. I ete fala bogu se e vo red sega za sega ;]
Ova-max ovie od Solun) ili Ovunorm; (sega pijam Femibion) vit D 4000; vit E; CoQ10; Omega3; vit C; probiotik; smokvi vo maslinovo; i akupunktura.. jas sum so nisko amh i visoko fsh.. imam uspesen transfer barem sega za sega e ok
Во моја околина познавам сигурно 10 девојки со тсх над 4 што останале природно бремени без никаков проблем во бременоста. Чисто како информација.
Апсолутно сум сугурна дека е можно, ама јас сум со идиопатски стерилитет (нема откриена причина), па ми се важни и овие финеси. Како и да е, пошто пред месец дена од друга лабораторија рез беше 2.7, др препорача да направиме уште една проверка. Па ке видиме. Може и циклусот да се прескокне...
Devojki, citav malku na forumot pa maz mi mi zema maca vo kapsuli. E sega, na kapsulite pisuva dokolku ste bremeni ili doilki, zemate dr. lekovi ili imate nekoja medicinska sostojba da se konsultiras so lekar pred upotreba. I sega, sto znaci toa, da gi pijam ili ne? Vase mislenje ve molam. Kapsulite se na ( now ) neloja firma.
dali imas nekoi podobruvanja odkako pies maka? i mene mi ja dade ivanovski. Jas najdov vo prav i taka ja koristam. Dali mozebi znaes dali e podobro vo kapsuli ili prav?
Jas ja piev vo kapsuli ,podobra e vo prav ama jas togas ne najdov vo prav...imav uspeshno invitro kaj Ivanovski, 17 nedela sum Od srce ti posakuvam uspeh
Fala vi devojki. A, jas pak mislev vo kapsuli e po efikasna i zatoa takva mi zemal m.m. Ajde daj boze da e kaj site pozitiven rezultatot.Znaci mozam da ja pijam taka, brojam 2 den od transfer i nema da smeta @bebe2023
Jas na svoja glava gi zemav metilitani filna i B12, isto i Ovonorm. Znaci toa bese pred da se bockam. Mu kazav na dr. za vit. toj rece se e bozja rabota, ama deka Ovonorm, B12 i Met. folna se davat samo na pacienti so mutacii ili premnogu spontani. I sega si kupiv maca, da znaev ke si zemav pak ovonorm.A, vit.D kolku pati na den gi zemate? I DHEA za sto e?