Бланш не ставав ми беше шубе некако а фарба без амонијак да и тоа како ми фати една убава боја што многу време сакав да ја добијам и никако не успевав претходно, откако се породив веднаш ставив бланш
Zeni, kolku koshta punkcija na priroden ciklus na privatno? T.e cel proces do zamrznuvanje na embrion? Imam mnogu nisto Amh. Sakam da probam na priroden ciklus.
Се спремам за инф пиев микрогинон и добив циклус, прв и втор ден ептен малку само на бришење, а на улошка една капка цел ден. Последните 2 год. циклусот ми трае 2-3 дена и е ептен оскуден. Порано ми бил по 4 дена, но обемно. Со терапија треба да почнам од 3 ден. Дали да рачунам прв ден денот кога добив без разлика што ми е двата дена оскудно како и да немам. Во мисла сум што да правам како да знам кога да почнам со боцкање 3 ден? Дали сте имале вака оскуден циклус?
Peasaj vo klinikata kade ke planiras da pravis ivf ama od 80 000 den pa nagore do kaj 100 .000 max mislam. Toa e ako ti izvadat poln folikul ako e prazen zavisi vo new born bese 20.000 den neznam kako e vo drugite
Mene 3 doktori za laparaskopsja oper. mi rekoa odi kade sakas, samo vo bolnici kako sante plus nikako ne pomisluvaj. Koga otvoriv usta za Ivf mi napomenaa NIKAKO TAMU.
Dali moze da kazete iskustvo koj e podobar za invitro vo sistina mitko ivanovski ili slobodan lazarevski? Imam iskustvo vo druga bolnica so uspesni invitra 1 pat i 2 no za zal 1 pocina vo 31 nedela so preeklampsija a 2 missed abortus co 9 nedela, sakam da smenam doktor i bolnica..
Dvajcata se odlicni, zakazi si konsultacii, vidi sto ke ti predlozat i ke si odlucis. Vaka tuka sekoj ke ti go favorizira onoj kade sto uspeal. Sekoj doktor ima i uspesi i neuspesi, ali za Sistina konkretno tie dvajca se odlicni. Kade i da se odlucis, pobrzaj za termin, kaj niv se ceka i po nekoj mesec. So srekja i bas mi e zal za zagubite
Jas koga pocnuvav vo Sistina nekade januari na forumov imashe pacientka so uzasno iskustvo od tamu, duri i naplata na uslugi koi gi pokriva vaucherot od Fond. Ja ne bi odela tamu.
Здр девојки денеска правев тест 14 ден од трансвер резултатот низок 10.6 се јавив кај докторот ми рекоа ниско е ама да повторам за 2 дена ама дека нема надеж за жал одиме напред со нови сили нема откажување
Prv pat slusam za taa klinika. Navistina ne znam, ama iskreno bi ti rekla biraj kliniki so pogolema moznost za izbor na doktor.