Ne si sama, kaj mene ni implantacija nemase. Ama ne gubi nadez, ti posakuvam pozitiven rezultat za dva dena. Nema otkazuvanje kade pravese transfer?
Pa bila nekoja turska klinika so pretstavnistvo vo mk,procesot za ifv se odvival vo turcija a preku mk samo mozelo da ispratis dokumentacija i doktorot da odredi kako,koga i sto,vcera zborev so pretstavnickata na taa klinika i mi kaza ifv 2350 evra a ako ima potreba za plus stimulacii od 400 do 800 evra https://www.facebook.com/medical.karaci.macedonia
Ne znam mila. Rasprasaj se ubavo dali i nekoj drug e bil tama, neka ti prilozat dokumeti od klinikata.Istrazi na net, vidi iskustva od dr. lugje. Da e verodostojna,da ne e nekoja lazna za da ti priberat parite samo. So sreka
Девојки тие што сте имале интервенција на ГАК, после колку време давват отпусна листа? Пред две недели сум правена операција каде да се обратам за отпусно ќе ми треба за продолжување на боледувањето
Mene mi kazaa deka za eden mesec kje bide gotovo, no cekav duri dva meseci. Gledaj ako mozes javi im se i prasaj gi.Jas nekolku pati se javuvav koga pravev laparo/histero za da gi prasam do kade e.
Кога правев хистеро/лапаро ми кажаа за месец дена. Но не чекај на нив, јави се после две недели да прашаш дали ти е готова.
Sedimentacijata mi bese pokacena so prvite dokumenti, dodeka mi odgovorat od toj rezultat pravev nova analiza i pak cekav odgovor i na 1vi juni odobrile...pred da se pocne so terapii na 21 den doktorot zakazuva pregled i konsultacija ili?
Da, zvonev kaj sestra Vesna. Sekogas bila usluzliva. Ova brojce mi go dade za da se javam pred operacijata 072237514 Probaj pobaraj ja utre, a ako ne ti krene kje ti dadam broj i od sestra Mira.Zaedno rabotat.
Da vo Turcija e ama imat i pretstavnistvo vo mk,so niv se konsultiras i im prakas dokumenti a oni gi prakaat vo turcija na nekoj profesor doktor,mene taka mi kazaa
Zdravo devojki, Jas malku na pauza od forumot I od se povrzano so IVF. Godina ipol edno stanuvanje pa do zaspivanje mislite bea ovde I shto da se napravi. Kratko za mene tri neuspesni transferi I eden uspsen no za zal zavrsi so miset vo 11ta nedela. Vo izminanite nekolku nedeli barav kliniki vo stranstvo pa bi sakala da spodelam so vas. Odluciv sledno IVF za vo Praga. Sun citala i ovde deka nekoi devojki imat odeno ama mi bese mnogu nedostizno, no otkriv deka ne e taka. Prvo imat mnogu pristapni ceni, konsultaciite se online i kazuvaat se shto treba da se ispita za vo slucaj da se najde resenie I za na priroden nacin, imaat koordinatori na angliski I na srpski jazik, I naj bitno shto mi bese mene e PGT testiranjeto. Malo iskustvo ama impresionirana do sega, pa odvaj cekam da spodelam iskustvo I od tamu