Ist kako ostanatite. Togas mi gi pratese folikulite, pa koga da imam odnosi....a embriologot mi ostavi vpecatok, togas taa mi predlozi da ispituvam nekoi antitela za da vidime da ne organizmot gi stvoril za da gi unisti spermatozoidite (barem se seti na nesto novo za mene, sto ne sum pravela do sega)
Da vo drzavna pa new born koga se otvori i za kratko vreme vo sante plus,brz transfer od klinika na klinika
Мила јас ако не се лажам ти крст на Систина и стави уште кога го доби негативниот исход на инф. За Лазаревски можам да тврдам дека нема отворено шерпа за пари, туку човекот сака што е можно поприродно се да се заврши, односот му е тој..... Но штом не ти се допаѓа одма да си смениш, Born ли каде чувствуваш таму За документи после неуспешно инф барем брисеви, хормони убево е да повториш, ако не одиш преку фонд, а ако одиш се знае сите документи јово, наново и поднесување по 6месеци.
Zenski eve me mene pak so prasanjata utre zdravje idam kaj mojot maticen ginakolog so site sobrani dokumenti konecnooo i nesto mi spomna deka prvo doktorot treba elektronski on da ne prijavi pa duri utredenta treba jas da gi podnesam dokumentite za vaucerot iskustvo?edvaj cekam a pocnuva veke da me faka straf
Da, prvo maticniot elektronski te prijavuva, ti ja printa prijavata I zaedno so drugite dokkumenti gi nosis vo fondot.
Јас правев.Се почнува од трет или петти ден од циклус со терапија зависи колку ке одлучи докторот.Ке треба на два три дена да те гледа на ехо како ти созреваат фоликулите и после на десети ден мислам дека беше заборавив ке проверош естроген и лх колку ти се и ке ти кажат кој ден пункција.Ова естрогенов може и порано да беше мерењево,во декември беше и заборавив.
Da ne imate informacija kade da gi najdam feminbion vo eurofarm gi nema gi vratija li voopsto posle povlekuvanjeto
Ako ne gi najdes tie mad bi trebalo da gi ima mozes da si zwmes Premama isti se ,mene im gi prepisaa Premama so toa sto ako ne gi najdam da zemam feminbion