Zdravo zenski, dali nekoj gi razbira rezultatite? Eden e moj a drug od soprugot. Sekako ke zemam upat za kaj doktor
Veke napraviv beta negativen Nema nadez Treba li sega da napravam na 14 den za da pratam vo klinikata ili ne za da mi dadat za neuspesno invitro
Баш ми е жал... Слушни се со докторот или сестрата да ти кажат што понатаму, може треба уште еднаш да направиш тест на 14 ден, ама не се надевај многу, колку да се потврди. После тоа претпоставувам треба да се прекине терапијата. Баш ми е жал уште еднаш... Прво ин витро ти е?
Toa e ,ne se nadevam nema sansii ako imase nes ke pokazese na 10 den toa e novi sili ako uspeam da soberam za naredno Da prvo mi bese
Mila nemam iskustvo so test posle invitro na kolku dena se ispituva,no eve nekoj ke pise.Kako se custvuvas,imas nekoj simptom,se slusna so doktorot? Moze e rano za testiranje.
Сабајле ќе му звонам да прашам дали да прекинам терапија ,последно во саботата се слушнав кога му кажав дека имам кафен исцедок на бришење еднаш само ми кажа можи да е добар знак за импл ,а од симптоми повремени менст болки и мн ама мн често одење во вц Нз дали избрзав со тестов ама сепак бета е ќе покажеше барем над 5 ако имаше нешто Нз дали можи покасно да се импл 3 дневен осумклеточен ако ома некока поискусна девојка ќе каже
Moj sovet povtori si utre sabajlecki pak beta, I slusni se so dr. Ako pak nema nisto nemas zosto da se bockas I ta primas plus druga terapija. Kolku ti pokazs beta sega na testot ?
Само надеж и верба друго ништо не ни преостанува на сите А за второ ифв колки време се чека за повторно да се поднесат документи
Ako ti e misla povtori za 2 dena Vo princip treba da ima bilo kakva brojka, negativen jas koga sum imala sum prekinuvala terapija. Doktorot pretpostavuvam ke ceka do 14 den So srekja