Само да пријавам јас денеска на 14 ти ден од трансфер бета не се дуплира. На 12 ти ден 52, денес на 14 ти ден 59 Толку од мојата надеж
Dali moze invitro na priroden ciklus i kako se pravi? Dali treba se vo red da bidi kaj zenata i mazot za na priroden ciklus?
Zdravo, nie sea pravime na priroden ciklus. Utre sme na prva kontrola posle primeni 4 inekcii i da vidime sto ponataka
Dobar den hrabri zeni moi … Nasta prikazana zavrsila vo 9w3d .. deenska taka od mene otidov na pregled ,a imav zakazeno prv skrining na 24 … ama ete bilo taka pisano …srceva reakcija nemame utre odam na kiritaza (od sto se slucilo ke doznaeme za 2 nedeli) ke go pratime na ispituvanje plodot … Ke zbirame sili za sledno ivf ❤️
Mnogu mi e zal, go minev istoto..... Obavezno vo MANU da go pratis, znaat doktorite procedurata za ispituvanje vo MANU, spomni im.... Iako mene ni Manu ne mi najde maana nekoja, obicen spontan, ali sepak davaat odgovori ako stanuva zbor za nekoja genetika koja so patohiatologija ne se otkriva...
Uff mila go pominav toa pred 2 god i tocno ti ja razbiram bolkata... prateto obavezno na ispituvanja...tebe ti posakuvam golema sila za da mozes malku da go prebrodis toa...I da stegnes zabi i da ides vo novi borbi...
Многу ми е жал, го поминав истото, пратете го плодот во МАНУ обавезно, кај мене испадна Тризомоја на 16 ти хромозом - да не ме видеше докторот ќе беше обичен спонтан, ппсле тоа направете си двата и кариотип, как нас и тоа беше во ред, ама ете така требало да биде
Devojki zdravo, denes mi e 12 den id ciklus proveriv estradiol i mi e 369. Imam 6-7 folikuli so golemina do kaj 14.5 mm. Kakvo vi e iskustvoto na vas? Prvo soremanje za ivf mi e…
За тебе матичен гинеколог , а за сопругот општ матичен . Ама термини ако добиеш како на лотарија да си добил
После хистероскопија, колку циклуси треба да поминат за да се направи трансфер со замрзнати? Колку време по интервенцијата ќе можам да вежбам? Дали циклус да очекувам порано, покасно?
Zdravo jas pravev vo Newborn screching i bris od endometrium plativ 8000denari,a samo bris mislam deka e 2000 denari
Направена пункција со ваучер преку фондн и нема оплодување, нема трансфер. Дали трансферот кој следува по ваучер се губи или може да се искористи за наредено инф со приватна пункција?
Ahh mila, mn. zalno. Go pominav istoto pred 3 god i toa vo 4 mesec. Ke ne nagradi i gospod nas koga togas. Sega so novi sili, isplaci se pa sozemi se i borbeno vo tvojata vrl.