Mojot gi pie i Profertil vo kombinacija so Impril iako kaj nego nema nikakov problem , realno kaj mene e nizok AMH. No doktorot rece nema steta.... Vo odnos na spermogram toj ima praveno vo Remedika, na ginekologija i vo Sistina. ❤️
Дали за ваучер треба крвна слика од двајцата или само од мене? Читам за хив од двајцата треба, тоа знам, направивме, ама за крвна слика не пишува за двајцата.
@Mihaela123456 IVF doktorot neka vi pise vo izvestaj, posle so toj izvestaj odis na ginekologija i ke gi prepisat, mene ne mi napravile problem nikogas ako ima izvestaj od ivf doktorot sto ve vodi. Na transfuzija i jas imav loso iskustvo so Jani i zatoa sega si teram po ovaa sema.
Кај мене вака изгледаше еден од модифицираните циклуси: - втор ден испитување хормони естрадиол и прогестерон - од 3-ден пиев апчиња (5 дена) - од 7-ден уклучени инекции (6 дена) - 12 инекции - и на крај стоп инекција Извадени 4 јајце клетки.
Девојки денес ги поднесов документите во Фонд. Само ми направија копија од барањето и ставија печат на него, тоа останува за мене. Кога го прашав дали ќе стават на сите копирани документи печат, вработениот ми кажа дека тој печатот што е на барањето бил доволен. Дали и на вас така ви направија или добивте печати на сета медицинска документација посебно ?
Sekogas koga i da sum cekala ciklus,sto radi transfer sto radi nekoe ispituvanje mene mi kasni Nego da ve prasam,posle neuspesen transfer-dali e dobro odma pri prv ciklus da se pocne pak terapija? Vo toa ne sum upatena pa da si znam Pocnuva nekoja panika da me fajka pa na site dobri i losi opcii razmisluvam
moze. Idi na eho naoravi hormoni ako ima uslovi moze Mislam deka site nie koi se borime povekje vreme sme vo panika Iljadnici evra potroseni 10 000 bukvalno, milion solzi razocaruvanja, rezultati nikakvi Pa ova bara nadcovecki sposobnosti da prezivees Gnevna sum na site i sve, bukvalno.