И мене ме интересира дали некој има одговор,пратив документи на 15.06 Некој пред или после овој дадум дали има
Zenicki mene mi dojde,se javiv vo klinika od utre pocnuvam so terapija sledna nedela na ultrazvuk... vozbudena nekako srekjna... Ne sum mnogu sueverna no minatata godina na 21.7 mi potvrdija bremenost preku beta ovaa god na 21.7 imam ultrazvuk za da vidime kako e situacija i da se pripremame za punkcija
Може ли да ми кажете кои документи ги доставивте? Знам пишува, ама друго е да прочитам од некој што поднел, сестрата кај гинекологот што е ми кажа амх да не го доставувам, случајно ако ми го побараат ќе го повторам зошто ниско ми е и сега пијам витамини.
Не сум имала проблем, подолго време ми е од 1.5 до 2.5, еднаш само ми се има качено на 4 и само се смири по недела дена. Али јас примам пониски дози на естрадиол, 3 мг вкупно на ден, 2 прскања се 3мг естрадиол со спрејот. Ако примаш повисоки можеби има влијание, гледам претежно дава поголеми дози
Здраво би сакала да ми предложите добар гинеколог во Систина или њуборн за консултација. После прво неуспешно инвитро. Првично каде што бев ми рекоа за отворена лапароскопија бидејќи имам миом ама би сакала и од друг стручен доктор мислење не ми се оди пак на операција веќе 3 бев до сега. Позз
Dali ima momentalno nekoj vo sistina ili sto ima termin vo ponedelnik da mi napise bidejki nemozam da gi dobijam a me imat barano a momentalno ne sum vo mk
Mene da. Dosega imam 5 invitra I sekade go ima. Vidi so endokrinolog. Ds ti ukluci nesto koga si ivf postapka
Devojki dali od glukofazot imate metalen vkus vo usta I dali vi e konstantno ustata Suva? Pijam veke 3nedeli I od ponedelnikot pocnav ova da go.osekjam. I pisav na dr ama ne mi vrati
Ne, estrofem tabletite mi pravea stomacni tegobi i smeniv so sprej. Dozata ne ti e golema, moze i momentalno nesto tsh da ti e poremeteno. Meri go tsh koga si dobro naspana i preporaclivo e nasabajle opsto hormoni da se proveruvaat
Сакам да прашам кој ден е др Јани во амбуланта и дали доаѓа во амбуланта со приоритетни упати или на др место да го барам?
Da ustata suva ti e. A metalen vkus nemav ama znam slucaji koji imaat. Ke imas ponekogas i diarea od glukofazhot ama pij go.
Dr Ivanovski vo Sistina i vidi so dr Tofoski ili nekoj drug od doktorite na Gak na oddelot Ivf, mnogu se fini ke te primat i bez upat, gore na 3 kat na Oddel Invitro
Прашав зошто и мене ми даде ендокринолог Сиофор да пијам, а немам инсулинска резистенција и плус направив ОГТТ и излегоа супер резултатите. Ми рече за да се подобри осетливоста на јајце клетките.
Дали орават проблем за документи во фондот ако се без печат? Брисеви пред месец дена имам кај матичната плаќам да ги носат и она на меил ги добива без печатг, пап тестот исто. Тој уште пред два месецс. Тепко овие дека сега ќе ми дадат ако отидам лично. Хормоните пак исто на маил, ама тие ај можам да земам пошто дега ги правев па во понеделник, вторник ќе отидам