Мислам дека треба печат. Јас баш во вторникот одев до Пролет да ми стават печат на резултатот. Тие што ти се пратени на мејл од некоја лабораторија, оди земи си ги лично и побарај да удрат печат.
Здраво здраво, денес беше мојата прва пункција, измешани чувства еден тон. Од четири фоликули извадени само две јајце клетки од кои една со добар квалитет и малку сум искрено разочарана. Очекував повеќе дека ќе бидат сакав да си замрзнам. Се си мислам дека не ми делувале баш стимулацииве или дека може требало да почекаме уште некој ден да созрее уште некој фоликул… Во терапијата ми пишува од вечер декортин 1x5mg ама на кутијава од аптека пишале 1 наутро по јадење. Како сте ги пиеле вие, да се напијам сега или треба да чекам до утре??? Ви се поклонувам на сите вам храбри жени.
Slobodno napij se i vecerva i od utre pak posle jadenje, mozes posle rucek i taka ke si teras, nema steta, jas pijam 2x5mg
Нема од што да ти е страв, ти даваат анастезија, и буквално ништо не осеќаш, постапката трае многу кратко околку 20 мин. Со среќа
Zavisi koj mutacii gi imas ete jas imam faktor v heterozigot i mi dadea pred 5 god kleksani od 3 den od ciklusot pred ivf za tie so mutiran faktor v mora kleksani
Jas bi ti go preporacala dr trajkovski Vladimir od new born klinik ili dr gurzanova isto od new born klinik
Не ги носам јас брисевите и папа тестот, а ни матичната не ги зима резултатите, туку на меил и праќаст. Пред два месеци беше, ќе ми ги дадат ли со печат сега да отидам?
Fala mnogu, strav mi e budejki dr mi reche deka imam ssmo eden folikul na lev jajnik a lev jajnik mi e pozadi matkata …
Во Плодност. Таму ги имам правено интервенциите и инвитрото. Но сега сакам за оваа состојба ми треба и друго мислење.
Devojki samo sto mi javija jajce kletkata ne se oplodila nema da imame transfer. Sega sto ponatamu? Ke propadne vaucerot li?
Јас сум презадоволна од Плодност од сите. И интервенциите кога ги имав од негата буквално се. Затоа и се одлучив за инвитро таму се беше ок но неуспешно. Сега докторот препорачува да се извади миомот. Ама ептен му се запна прво викаше не смета после да се вади. Затоа ми треба мислење .
Za miom i hiruski intervencio, najtoplo ti go preporacuvam Dimitrov vo Sistina. Zakazi konsultacija so nego da te vidi i da ti kaze dali treba da se izvadi ili ne. On e vrv za toa rabota