Imame edno dete so soprugot, toj ima i drugi dve deca, kje pravat li problem od Fondot? Našeto e spontana bremenost, ne e in vitro. Sega sakame da aplicirame za vaučer. Dali i kolku ni sleduvaat od Fondot?
Prvo pocnavme so mikroginon, za dobivanje na ciklus-imam neredovni ciklusi, pa potoa fostimon 0,6 pa 0,3 i ukluci meriofert. Vo meguvreme vitamin C, impryl i vaginaleti. Sto terapija imase pri uspesnoto?
Jas I imav neuspesen transfer I za sledniot transfee mi kaza doktorot deka mora da se odstrani prvo polipot.
Истото и на мм му го кажаа, ете и ние имаме синче 4 години, со Господ напред пак почнавме за второ детенце
Во Систина Др.Димитров, ме шокираше со изјавата дека имам крива матка и дека пред инвитро треба да правам некој зафат кој е со анестезија трае 20 мин. и чини 75.000 ден. Што е тоа? Имате ли искуство?
Немој да одиш кај Димитров, тоа е најголем шалабајзер од доктор, оди на второ мислење кај другите, Ивановски, Лазаревски.
Devojki, nekoja so migrena da se soocila posle transfer ? Jas koga ja imam ne e dobar znak.... iskustva moze I vo inbox. Tnx
Dana se soglasuvam so tebe deka treba sekogas i vtoro mislenje, ama deka Dimitrov e salabajzer ne treba taka da zboruvas. Jas imav tri transfera od koi Eden i od Lazarevski… koj shto me ubeduvase deka ne treba histeroskopija, pa nikogas ne me upati da ispitam i mutacii… a da ne zboruvam pa shto po dva embriona mi stavaa a ne trebalo taka. So Dimitrov od prva ostanav bremena, I covekot e spored mene e mnogu strucen. Site imame po nekoj doktor od koj shto sme zadovolni Ili ne, ama na kraj tie se doktorite od koi shto nie zavisime.
Дана и јас имам такво чувство. Ама си мислам можеби е во право, можеби знае што зборува. А го добивме по препорака на Уролог Мицковски.
За такви дијагнози, за хистероскопии, полипи, дворога матка, прегради и слично Димитров е најстручен. Може вака некогаш односот не му е добар, ама за работата нема коментар.