Jas imam procitano deka migrenata i glavobolka opsto e dobar znak posle transfer. Eve devojceto sto bevme zaedno za transfer ima uspesno ivf.znaci veke 1 mesec e bremena, a imase strasni glavobolki.So sreka i pozitivna misla
Читав наназад низ годините совети од членки да се направи испитување на хормони на прв ден циклус со цела фсх да биде со пониска вредност. Секако кај нашите гинеколози меродавно ќе биде вистинското на трет ден (претходно или после направено), но за ваучер да се подметне ова со цел да не бараат амх, па да пишат со донирани клетки и сл. Или лажираат спермограм од истата причина и да поминат без инсеминација. Што мислите вие?
Мене ми испитуваа нешто А незнам што, само ми е битно кога ќе ми се јават и ќе ми кажат добри се резултатите, прво ми е Во која болница си и кај кој доктор
da bi bila na tvoe mesto bi napravila se da dobijam vaucer. Mislam kaj imas milion trisoci nadbor od vaucerot pa uste toa da im go prostam nema sansa.
Dobra vecer zenicki Me interesira posle mised kolku pauza pravite za sleden transfer imam zamrznato 3 embrioni , i od prilika koja e procedurata za zameznati embrioni sto davaat iskustvo ako moze ❤️
Jas imam 3 missed do sega vo prvoto tromesecie i sekogas mi kazuvale posle prviot normalen ciklus deka moze pak da se proba,e sega za so zamrznati ne znam kako e
Ako si so kitataza 6 meseci. Postapkata e vo dogovor so dr. No ne e tolku teska kako pocetok do zamrznuvanjeto. Pomalku bocki od start. Good luck
Sekoja klinika razlicni ceni,jas nemav mn vreme za da prasuvam po dr kliniki,me pregleda,drugiot den vednas operacijata i na prviot ciklus pocna so stimulacii
Dali nekoja brzo ima naracuvano od Iherb? Kaj shipping mi stoi deka duties and taxes may be collected at delivery. Cesto naracuvam ne sum go primetila ova pred dva/tri meseci.
A srcki jas pred tretoto ivf bev i na manastirot presveta bogorodica eleusa vo selo veljusa strumica na sam den na mala bogorodica inace tamu odat parovi sto nemaat deca vecerta pred mala bogorodica i prespivaat vo konacite i deneska iako ne e mala bogorodica pak bevme sega so kerkickata ni oti pred nekojden sonuvav son kako sum bila pak tamu i sum placela i sum se molela na bogorodica i denes bevme vecerta okolu 19 casot plus minus i manastirot bese otvoren i koj koga saka moze da pojde dotamu da se pomoli na bogorodica za porod i za bilo sto drugo jas sega pojdov oti baram rab ama nikako da najdam rab
Ама после нема назад, само еден ваучер и толку После другите со донирани ќе ти одобруваат Па вака некако се мислам да направам на прв ден..
Ајде вака. Прво, ако не сум спомнала не значи деkа сум имала неуспешен протокол кај Димитров. Ме стимулираше со кломифен и со една јајце клетка созреана која што пукна затоа што не ми ја даде темпирано стоп инекцијата. После тоа беше моментот со инс,,е“минација. Второ, јас имам 42 години и се борам со стерилитет 4 години, зошто мислиш дека ми е до шеги од доктори? Самиот доктор ако има малку кодекс, ќе осети кој пациент е поемотивен а со кој може да се ,, заебава“ . Јас сум била кај скоро сите, да, не сум од фелата, ама за МОЈОТ ЖИВОТ се работи и можам да проценам кога некој дава од себе а некој си игра. Ако не се зборува гласно за нивните постапки поготово кога грдни пари се даваат, луѓе станови продаваат , а тие никогаш не поведат одговорност за сите неуспешни обиди, ние ќе се бориме со стерилитет и по 10 години и фелата ќе ги штити. Нека читаат членките, може на некоја ќе и заштеди време. Фала ти многу што ме поправи со тоа ,, е“ наместо „и“, и дали е тоа воопшто важно за целата слика??? Моето искуство со него е такво ШАЛАБАЈЗЕРСКО, што не значи дека и со други доктори било добро, ако пишам за некој друг пак ќе се јави некоја задоволна членка.Сите тие ин витро доктори што се однесуваат ко богови и ги бркаме по ходници за наши пари, треба да бидат совесни и одговорни за своите пациенти. Поздрав
https://fokus.mk/za-koi-pratki-od-stranstvo-se-naplaka-ddv-i-tsarina/ Zadrzete se vo sumite dadeni pogore i nema da imate problemi so naplata dopolnitelna Ova e so datum od 07.2023g
Здраво, да ве замолам да ми кажете доколку некој знае доктор Митко Иваноски во кој временски период ќе користи одмор ? Сестра Сашка не се јавува...ви благодарам