Nikako takvo mislenje..ajde pusti si Zikina Dinastija nasmej se malku so herr Zika...pusti si nekoja komedija izdrzi do 10 den...ke bide se pozitivno samo nemoj terapija nikako da prekinuvas... Za trudni ic ne zbori uste babata do mene od 80god ne se pofalila deka e trudna... pa stignat flaaerri od marketi,otvori samo fustani za trudnici,helanki za trudnici abe u psiha da te udri... Denes na rabota cel den slusam kolku porodilno im e presmeteno,koja koga ode veke na porodilno auuuu,koja kolku god odlucila da sedi doma a ja zalnata samo mislam terapija da ne utnam,apce da ne zabravam,inekcija da tampiram na vreme
Fala vi na site na podrska. Posteno sum veke odletena so pametot. Sinoka bev so drugarki izlezena I na mm mu se javiv da me zeme. Epten sum zanikade... so ovaa neizvesnost.
Te svakame mnogu ubavo,sekoja taka se oseka i toa go pominuva no zatoa sme si tuka neli? Da se tesime,bodrime,i raduvame edna za druga...taka da mila glava gore baci si maze,pusti si komedija i ic ne misli na transferot
Зошто да не се боцкаш само? Боцкај се па макар џабе! Немој да прекинеш терапија, почекај што те кошта, барем истерај до крај до 14 ден, па што биде биде...
Овие резултати ни случајно не ги давај. Не се мисли, направи пак хормони на трет ден и повтори AMH во друга лабораторија.
Visok estradiol ako ova e rezultat na tret den od ciklus. Neka ti gi vidi rezultatite specijalist za ivf, i neka te vidi na eho da ne imas zadrzan folikul od preth ciklus. Doktorot sekako povekje od mene kje znae. Ovie rezultati ne se za vo fond.
Duso posle 10 den ako nema vrednost nekoja bhcg, dzabe se bockame. Jas zatoa na 10 den pravam bhcg. Niti mocam, niti cekam do 14 den....
Не, не, јас стварно ќе полудам. И ќе кренам раце, одвај сега чекам циклус за хсг да закажам, сега ајде да повторувам и хормони, мене сестрата од кај гинекологот ме испокара кога и побарав за амх, ми кажа "ние неможеме секој месец да ти даваме упат за хормони". Па мене ми кажаа фсх на граница, и ништо не ми кажаа, само АМХ да не го давам, ако ми побараат ќе сме го повтореле
Каде правеше амх? Јас клиничка биохемија, читав не биле веродостојни, незнам, ама и матичната се зачуди, ми кажа дека можеби е грешка, ако треба ќе го повториме амх, и тсх за 3 недели разлика, првиот пат 0.24, за 3 недели 2.58. Бев и на ендокринолог, ми препиша олигогал и Елова 3 месеци и на контрола.