Devojki na 11ti den od transfer so tridneven beta 0.1 ima sansa za promena ili da prekinvam terapija. Iskustva...
Dali znae nekoja clenka doktor Mitko Ivanovski dali e na rab ili e na odmor? I dali vtornicite e vtora smena?
На улица Македонија, кај спомен куќа на Мајка Тереза, лево има пролаз што те води до паркинг, тука на самиот паркинг е зградата на Фонд. Можеш и од другата страна да влезеш на паркингот, десно од Собрание.
А дали знаете број каде можам да се јавам да прашам дали ми е разгледано барањето? Од 15 јуни ништо нема уште
Devojki, nekoja so inskustvo so newlife ivf clinic Solun? Sum imala konsultacija so niv, no i ako ima nekoja da spodeli iskustvo. Moze i vo inbox. Tnx
Denes na kontrola 14 so 11 folekulite... lani koga gi vadea bea 19 bas vidov na dokument... nisto denes mi e podobro koga znam deka naprednuvat. .. sepak Mi e 10 den od ciklus koj Traese 7 dena... sledna kontrola vo Sreda...pa kako e Gospod nikoj ne e
Do kolku treba da bidat, mene denes 9 den, utre sum na kontrola i novi hormoni..od denes osekam mn bolka vo jajnici...primam gonal f i cetrotide 3 dena..
Jas kolku sto znam barem tuka e taka od 18-20 e najdobra..mene lani na 19 mi izvadija i dvete se oplodija... Jas sum od vtor den ciklus na Decapeptyl od tret den na Meriofert