Џабе броевите, не креваат, им вртев да ги прашам нешто, и им отидов таму, од прозор ми дадоа обрасци да пополнам, сакав да ги прашам за документи, ми кажаа имаш позади, ти пишува.
Ok, uz put e, kje prodolžam ako treba A molba da podbesam vednaš da mi odobrat so moi jajce kletki zatoa što redovno ima folikul na priroden ciklus, ili da čekam da me odbijat/ponudat donorski pa togaš? Što mislite?
Zdravo dali nekoj primal kleksani pred invito i posle transfer do ppzitivna beta? Mene mi dadoja od transfuziologija da primam slusnav deka parite mozat za kleksani da se vratat od fond kako odi toa so potvrda od maticen ili? Dali nekoj ima iskustvo falavi
Jas gi primav vo prvata bremenost i se sekjavam deka od transfuziologija mi gi dadoa, kaj matičniot ginekolog odnesov mislenje, gi kupiv, a posle mi gi refundiraa od fondot, doduše 70 posto, ne 100 E ne pamtam dali imaše ušte nešto formular kaj matičnata ili od fondot beše, so originalot izveštaj deka se prepišani, kopija lična karta i transakciska smetka
Незнам, и мене ми кажа прво кај црвен крст, после сестрата што работи кај неа ми кажа кај Мајка Тереза, и јас лично отидов таму и ми дадоа обрасци.
Обрасците ги пополни ли? Треба и кај матичната да ги однесеш, мене ми кажа да ги пополнам и да ги однесам кај неа, да ми напише барање .
Со среќа. Ако можеш да ми пишеш кои документи, секако ги има на страната, ама пак да ми кажеш, да не треба уште нешто.