Да, ама тоа бил перианален брис посебен за стрептокока, читав во труднички, се збунив, сега дали и тоа ќе ми бараат незнам. А ти ги разгледаа ли на лице место или само ги предаде? И дали молбата за свои јк сама ја состави или матичната ти пиша во извештајот?
Тоа мислам не би требало, не верувам Ништо, само ги зема жената, ја фотокопираше само изјавата и на неа стави печат со датум и ми кажа да поминам после 4,5 недели да видам до каде е ако не ми стигне по пошта Молба не пишав со надеж дека нема да има потреба, се мислев, ама така некако им давам пат да ми бараат и други документи, а им стои дека имам редовно овулација и фоликули Ја пишав и пред врата ја искинав и фрлив, може згрешув, ќе видиме Ќе пишам накнадно ако ми дадат со туѓи ј. клетки
Фала ти, си реков уште тоа ми фали сега, инаку за 4д закажав кај Трајковски, ама абер немам од циклус, до утре треба да ми дојде па за хсг да закажам, никакви симтоми немам за добивање. Ми доаѓа од 25-28 дена, утре ми е 28-ми ден. Дали за 4д ќе смета циклус ако имам?
Вагинално се прави, добро би било да си барем 10 ден од добивање да се видат антралните фоликули дали ги имаш, пред овулација му доаѓа тоа или тука некој ден до 13, немој после може да пукне да не се види ништо па ќе стои какода си немала овулација и фоликули Нормално, освен ако не е така навистина тој циклус Може си трудна па касни
Oooo super,taman prodolzi terapija do rezultatot mpze i zaedno ke brojime denovi po transfer... Ja utre odam pak na kontrola da.vidame dali se porasneti,vcera prv pat niti da me zabole niti da osetam inekcijata vnatre duri prasav dali iglata e vnatre
Juhuuu to e to Ajde so srekja i so lesno... sto ti kazaa ba koj den transfer? 3 ili 5 dnevni ke stavite?
Тешко да сум трудна, никакви симптоми немам. Епа незнам што да правам за 4Д, ми закажаа на 1ви, тогаш имало слободен термин, ако презакажам кој знае после кога има слободен термин.
Не мора да имаш никакви Дури и крварење може да имаш некој ден да побркаш дека си добила нешто малки, кратко, а нареден месец веќе неколку недели трудна
На ништо не се надевам веќе, си викам барем да добијам за хсг да закажам. А ти со фсх колку ги предаде, знам високо ти беше. И маж ти која дијагноза спермограм? Мм е астенозооспермиа.