Мене фсх ми е 11.1, тука ми пишаа да не ги предавам, да ги повторам. А спермокултура и уринокултура правеше ли? Мм правеше, не му најдоа бактерии, а на спермограмот пишува леукоцити дека има, не ми е јасно, сега на вториот иста дијагноза во Генеа и препорака спермокултура и уринокултура, направи, нема секој месец да прави и андрофлор тест, а првиот пат правеше на хистологија на клиника. А амх го предаде ли и колку ти е? Мене матичната ми кажа да не го давам, ако ми го побараат да го повторам.
Dragi dami, za vtor vaucher shto dokumenti nosevte? I dali znaete kade najeftino da se napravi spermogram shto go priznava fondot?
Istite dokumenti kako i za prviot. Najevtino na histologija i na GAK, so participacija mislam 200den.
Генеа 1500 ден.приватно мм правеше и на хистологија 150 ден. со упат од општ матичен, дека мора од 2 различни институции.
Devojki mene edniot puknal,otisol ostanav so eden folekul i doktorot rece punkcija vo petok za da ne ostanam i bes nego..znam deka ima sansi i od eden da bide ama definitivno so pricina sum bila celo vreme skeptik
Vaginaleti sabajle , vecer Aspiri Dekortin x2 Buskopanx Tacrolimusx2 Brufen Probiotik Antibiotik Prolutex Enoxaparin ..... Spijam po cel den
Ne se sekiraj moze ima uste nekoj sto ne se gleda Kaj mene se gledaa na eho 10,11 na punkcija izvadoa 16..dedo boze e golem kje pomogne, samo ne si zadavaj dopolnitelni stresovi
Fala ti mila,ama iskreno ne sum jas taa srekja... ke odam so taj eden se nadevam deka ke se oplode i deka ke mozam da napravam transfer...kako e Gospod nikoj ne e
Јас повторно накнадно испитав и амг 0,1, фсх 40, возраст 40 и ваучер за инвитро со донирани ј.к. Се консултирав со 2 гинеколози и двајцата ми рекоа да си купам ј.к. Со специјалист за оваа тематика не сум разговарала. Ме интересира мислење од паталци дали да поднесам приговор за стимулации или да не трошам време и нерви и да си купам ј.к.