Ti blagodaram od se Srce na preubaviot odgovor Vo remedika kaj Dr Petanovski zdravie boze ke vidime sega vo avgust
Kje si baraš od fondot eden obid so thoi jajce kletki Ne se otkažuvaj, toa e na niven tovar Posle ako ne bidne, misli za ova drugo
Devojki zdravo. Imav transfer. Dve embrioncinja vrateni. Os terapija dobiv estrofem utrogestan dekortin.aspirun kleksan impril. Progesteron ili proluteks za zadrska ne mi dadoa? Da ne zaboravile?
Ovaa terapija e od new born garant. Samo oni davaat antibiotik na transfer. Luda rabota. Ic ne sum zadovolna.
Koj od tie apcinja sto gi spomna e antibjotik? I zasto mislis deka treba da primis proluteks koga ti pisale utrogestan?
A кој ти кажа, специјалист за ин-витро или матичен? Мене матичната ми кажа со лош спермограм и ниско АМХ директно ин-витро. И дали сега ја достави молбата за свои јк?
Ne e tocno oti samo new born davaat antibiotik i sistina davaa doskoro antibiotik sega nez dali uste davaat ama doskoro davaa
Од каде сигурноста дека заборавиле?! Луѓе, едно е да дадете совет да препрашаат во клиниката, но не е во ред терапија да препишувате.
Ne e isto. Ako napravila punkcija, posle punkcija se laci prirodno progesteronot, i cesto pati doktorite ne prepisuvaat golemi dozi poradi toa. Zatoa mozno e i da ne "zaboravil" doktorot. Tuku da ne go prepisuval. Kaj mene nemase proluteks. Imase samo eden krinon navecer.
Vo istanbul/praga imaat uspeh so volku nisko amh, kaj niv posledno e donirani jk. Samo kaj nas direkt so donirani. Nemozam da si objasnam zosto e toa taka.
Пред да одлучиш консултирај се со специјалист(и) за фертилитет. Другите гинеколози не се баш стручни по тие прашања. Имаш одлучено кај кого ќе правиш ин витро?
Odi kaj specijalist za in vitro, oni se najmerodavni, obidi se da namalis fsh i sepak nisto ne gubis ako podneses prigovor
Mene taka mi kaža specijalist za in vitro Ne, ostaviv da odi taka bez toa (so nadež deka nema da baraat amh). Ako baraat togaš so naodot kje im dadam molba