Во Систина аптеката има, веќе ти одговориле, и јас потврдувам. Само треба да се чуваат на температура до 25 степени.
Jas realno ne lezev celo vreme i od 5 kat se simnuvav po skali ako imav potreba posto ziveam na 5 kat vo zgrada bez lift i ivf zavrsi uspesno se e vo bozji race toa ako treba da bide ke bide
Станав и јас денес неможам кичма ме фати, јас не сум човек кој знае и да седи 24/7 бев и сега одеднаш лежи. Ц'к не бива, станав и поопуштена сум само преска наеднаш ме стегна јака болка во Матка, траеше околу 3 до 4 мин и после тоа како пеперутки да ми летаат низ стомак од преминала свашта . Еј А да ве прашам дали при имплантација секогаш сте имале кафеав исцедок???
Prva bremenost koja zavrsi so spontan nemava vtorata imav implantacisko. Ne veruvav deka e mozno se duri ne mi se sluci.
Јас немав антибиотик, ниту еден од 5 трансфери... Ако некој дава атб, каде и да е, сигурно знае зошто го дава.
И кај мене не секогаш имало пролутекс. Си знае др, ако се стануваше специјалист од патење, ќе испадневме сите тука стручњаци, ама не сме. Извини, на твојот пост се надоврзав, другарка
Jas imam 2 sabajle 2 navecer. Ne veruvam neznaci deka sekoj treba da ima impl krvarenje. Ne se optovaruvaj so toa.
Jas ziveev najnormalno, ne legnav osven za spienje i sega isto, posle et izlegov na meze so drugarkite pa eve me malku trudna za 2ro hahaha mislam lezenjeto ne igra apsolutno nikakva uloga. Ne po mene, po logika nekoja.
Iscedok ne, grcevi da, i toa ostri kako sto opisha zivej si kako do sega, ne si bolna da lezis, srekno
Пишав во поддршка, ама овде сте поискусни во врска со ивф. Имав историја со покачен тсх, ми се движеше 3.8 па 4.2 па пак 3.6 итн. Кога собирав документи за ивф, тсх ми беше 1.8 па со тој резултат поднесовме во фонд. Лонг стори шорт, сега последен резултат 1.69. Ендокринологот ми пиша "ок се". Што мислите вие
Toj od medika ne vi go priznavaat izgleda ,podnesovme na 09 maj na 7,8 mislam deka bese se javiv mi kazaa odobren ti e