Epa moze zatoa ti e povisok sekerot. Kje si napravis proverka, zosto ti e na gorna granica. Ili povnimavaj na ishranata.
Благодарам. Секако ке повнимавам на исхраната, двете баби, и мајка ми имаат дијабет, така што и јас имам предиспозиции.
Nema vrska toa ako e na gladno ke treba da isfrles jaglehidrati od ishranata i gazirano i blago ke namales so blagoto
Vi blagodaram na odgovorot, denes pravevme na drzavna bolnica, sega mi treba i izvestaj od uroloski pregled, ke zakazam vo sv Luka, se nadevam ke mi go priznaat.
Estradiol e dobar, ne znam za LH, jas znam po ref vrednosti na Sistina, Mitko go sakal da e pod 10. Zavisno koi se ref vrednosti mila. Pretpostavuvam ova e na priroden ciklus
Bidna i nasiot et, ni vratija dve embrioncinja, dve si zamrznavme.. sega dedo boze kako ke kaze ponatakaa sinko veke si kaza sto saka
Devojki vi se desilo tecnost da vi istece,znaci neznam sto e rabotava ili e krv ili tecnosta se plasam dali e problem kpga 20% od terapijata ne e vo mene nego pretekuva... neznam kako da smenime veke nacin na bockanje em igli golemi i debeli em bolno vleva pa sega i sto pretecuva strah mi e zosto toa se desava... inace primam progesteron sekoj den... Ja od denes zvanicno na bolovanje da si bidam odmorena i psihicki smirena za transferot