Jas gi primav clexane nekolku meseci i maticniot mi kaza deka mozam da gi zemam id bolnica tatijana mi dade dokument deka treba da primam so toj dokument od bolnica bez pari mi go davaa
Vaka znaci kaj toj doktor sto pravis ivf ti dava dokument na koj pisuva deka treba da se primaat inekciite i kolku na broj , so toj dokument maticniot me zakaza vo gonekologija vo drzavna i me zapisaa tamu kako da sum na dnevna bolnica i mi gi davaa inekciite na kraj koga zemav odpusna lista ne plativ nisto
I jas sum kaj tatjana mene ova do sega nikoj mi go nema kazano a po se izgleda deka ke gi primam do kraj na bremenosta, znaci vo ovaa drzava nema koj da te opravi
Аааа здравје и јас ќе се распрашам благовремено за оваа информација Фала @S.Snezana Туку чекај и тебе да те карам, е оти не пикнеш некое сликиче да те распознаваме поубаво, било што се прифаќаме
feminki kaj mene se se ispomesa eve denes pak mi dojde...pocna na 13 dena da mi doaga...neznam so da pravam...dali e toa dobro ili loso...
Streptococcus agalactie vo cerviks ako ja imal nekoj da mi objasni kako i za kolku vreme se iskorenuva. Pozzz.
И ти??Кој ти беа симптомите,ние случајно во спермокултура ја откривме и го одложивме инвитрото затади неа.Две недели амоксиклав,една недела пауза па пак проверка дали е тука :'(
Мене за циркулација аспирин 100 ми даде и фолна таа онака знам не е за циркулација.Имав некои антитела,и ме прати во ману на дополнителни за мутации во крвта.Е сега сакав да прашам можно ли е нус појави да имам оти чуствувам како потреба од воздух,мачнини и пецкања во грлото.Случајно на интернет прочитав дека тоа се јавува при труење од аспирин.И дали кога ке ми дојде треба додека имам да ги прекинам аспиринот.
Kaj mene vo cerviks, piev i jas amoksiklav edna nedela, sega 5 dena pauza pa povtorno treba da proveram. Spermokulturata kaj mazot mi bese negativna. Mislis li deka ja ima i kaj nego? Da proverime li i vo druga labaratorija?