DHEA-S pod dolna granica, estradiol nad 400 na treti den od ciklus. Se ostanato normalno. Sto mislite sto se slucuva? Verojatno imam folikularna cista zatoa mi e visok estradiolot ama DHEA zosto e pod normala?
@Danny M, знам дека ти одобрија ваучер, кога ги поднесе документите дали бараа копија од здраствени книшки? Знам дека бараат и од л. карта и од извод од матична книга на венчаните. Дали изводот треба оргиналот или копија? Или некоја членка што знае нека пише.
Јас мислам дека од се треба копија, ги носиш во социјално, таму на се ти ставаат печати како на нотар и ги пушташ копиите.
Да, ама другите документи оргинал треба, само од лични документи копија, е сега незнам од здраствените книшки дали бараат, јас фотокопирав, или на увид да ги однесам, се ќе си носам, имам и копии и за мене да си имам. Инаку како ми се поклопи, да планирав така немаше да ми испадне, денес повторував хормони, резултат Четврток околу 12 часот, и после кај Толовски во 13 часот сум и право во фондот. Зависи колку ќе се задржам кај Толовски, колку се лежи таму? Би требало да стигнам во фондот, мислам дека работат до 15:30-16.
Predlog za dobar doktor vo sistina za histeroskopija, mislenje i kako odi procedurata koj treba da me upati ili sama si zakazvam. .
A Ivanovski ne pravi? Bidejki ivf mi bese kaj nego ama neuspeasno pa predlaga histeroskopija ama sega Posle kolku vreme bese na sleden transfer posle histeroskopija?
Zdravo devojki. Pred 6 dena pravev transfer i na momenti imam kako predmenstrualni bolki posebno deneska. Dali imal nekoj vakvo iskustvo?
Jas sum 8mi den od transfer i jas pochnav od 6ti den da imam takvo chuvstvo. Nekoja shto ima iskustvo neka pishe, mene prvo ivf mi e.
Zosto ne odite na Klinika za ginekologija, za histeroskopija kaj Dr Tofoski, nema da plakate privatno, a doktorot e super
Ако прашуваш за документите за Фонд: Спермограм еден нов и инфективен скрининг (хепатити, ХИВ...). за тебе се по старо: микробиолошки брисеви, пап, 4д, инфективен скрининг, хормони на трет ден и крвна слика со гликемија и седиментација... мислам дека не пропуштив ништо.
Molam za mislenje ...So doktorot odlucivme posle 2 neuspesni inseminacii, da ideme na Ivf zosto imame medicinski dijagnozi eden kuo.Prasanjeto mi e dali ke mi odobrat vaucer od fzo zosto prethodno imam edna bremenost no zavrsi so missed ab , a kaj maticniot me ima