FSH е над 12, што значи ќе побараат AMH. Колку ти е AMH? Ако ти е добар AMH прати им го со овие резултати.
Амх имам проверено пред околу 2 год и беше мислам 2.05, сега не проверив Немаше врска амх со ден од циклус ако не се лажам?
Sovetuvaj se so endokrinolog napravi mr na hipofizata i skrien seker so insulinemija ispitaj na endokrinologija i vitamin d vo meguvreme pokraj dostinex pij i maticen mlec on go simnuva prolaktinot
Ако си примала стоп инекција, рано е за тестирање и линијата може да е од инекцијата. За две недели се чисти од организмот. Стрпи се и почекај го вистинскиот ден за тестирање.
Zdravo zdravo nova sum na forumov Bi sakala da prasam za kratok protokol so invitro dali bila nekoja od vas da kaze iskustvo? Mi kazaa od vtor den pocnuva terapija.. bidejkji imam policisticni jajnici veruvam so poslaba terapija ke me vodat pozz do site
Devojki zdravo, Od utre pocnuvam so stimulacii. Se nadevam hormonite i ehoto kje bidat ok i doktorot kje dade dozvola da pocnam. Prv pat mi e da se bockam, se nadevam kje se snajdam. Preth ivf bese na priroden ciklus. Na sto da vnimavam za vreme na stimulacii? Dali kje osekjam nesto od inekciite ? Dali normalno funkcioniram ?
Zdravo, posle stimulacija so meriofert stomakot mi stana mnogu poduen. Pomina edna nedela otkako zavrsiv so inekciite, mozno e da e od niv ili nesto drugo?
Jas licno posle prviot obid nemozev da se stabliziram psihicki nekoi 10 meseci,i togas napraiv vtor transver,isto neuspesen. Sega tretiot go napraviv posle 6 meseci.
Здраво на сите.Јас сум нов член Започнувам постапка ИВФ наскоро.т.е наредната недела треба да добијам циклус и да започнеме со стимулации.Малку глупаво прашање ама ме интересира дали некој имал успешност при првиот обид☺️
I jas se podgotvuvam za nareden mesec sakam da zapocnam procedura i prvo invitro ke mi bide. I iskreno sum pozitivna i razmusluvam samo na pozitiven kraj E sega so prasanjevo tvoe,dali znaci deka prviot pat e sekogas neuspesen ili sansite se mn mali,
Па мислам дека е инвидуално кај секој.Ама гледав емисии и читав дека првиот пат се помали шансите,затоа што не знаат точно колку да те стимулираатсакав само од некој позитивен исход да прочитам дека успеал од прв пат
Јас, но сепак на крај заврши со киретажа, не се разви ембрионот што беше многу чудно пошто hcg си тераше дупло цело време, а ништо не се појави во сакусот до 9 недела.