Значи џабе фрлање пари. Јас пиев, не сум задоволна, читам членки дека биле задоволни, пробајте, нема штета, секој организам е различен.
Zdravo, vcera mi stigna pismo deka mi e odobren vaucerot za InVitro. Drugava nedela ke odam na doktor za da vidime sto kako ponatamu, pa me interesirase vo megjuvreme vitaminski da se podgotvam. Citav niz objavite, Femibion 1, Vit E, Q10, Omega3, vit C, maca, ovunorm, folna... dali mozebi imate nekoi drugi soveti ili kombinacii? Pravam lista pa ke vidam sto kako. Vekje imam pijano kombinacii za pred inseminaciite, no rekov da ve prasam nesto konkretno za pred InVitro. Inaku problemot e kaj soprugot, no i jas bi sakala da se podgotvam. Vi blagodaram odnapred na odgovorite.
Јас земав пред да почнам со стимулации фолна,Q10,B12.Кога почнав со стимулации докторката ми рече само фолна друго да не земам.па ќе видиме.
Јас пијам инозитол, имаше ли ти ефект? Незнам, јас мислам сите сумплименти без потреба ги пијам, само стомакот ми се поду. Почнав и дхеа да пијам, голема благодарност на @Alex* што ми ги подари.
Не знам уште дали има ефект, ќе видиме од ин витрото здравје колку ќе биде успешно. До сега осеќам и јас некоја подуеност, јајниците ги осеќам отечени како од стимулација, дали е од витамините не знам
D Dali.imas napraveno histeroskopija, da se vidi forma i golemina na matka da se otstrani sumnja za septum, zosto.i septumot pravi problemi i opasnost od abortusi
До сега не си имала стимулации со хормони така? Значи може да е од витамините, зошто јас не знам од што ми е вака, сите што ме прегледаа рекоа дека сѐ е во ред.
Тогаш сигурно има ефект од витамините, зошто вака не сум се осеќала никогаш, само тие десет дена кога се боцкав со фостимон.
Da Gruzanova mi pravese histeroskopija,mi otsrani polip koj bese rezultat od nekoj abortus i dr se bese vobred