Na seto ova bi dodala samo i poseta na psiholog, zosto e vazno da go zacuvame i naseto mentalnoto zdravje vo celiot ovoj proces koj ne e voopsto lesen.
А цигари пушеше ли? Јас ги имав откажано 10 месеци,сега кога почнав со инсеминации ивф и триста работи ги препушив пак. Место да пијам апчиња за смирување,подобро цигари!
Ne sum pusac ama cigari ponekogas vo drustvo pusev. Tri - cetri nedelno. A psiholog da, napraviv online sesii
Кој ден од стимулација си? Кај мене одеше подолг период додека не се крена е2..од 32 на 54, па после зголемена доза фостимон на 202, па 512..за тек после 4 дена да рипне 1500. Ако ова ти е тек второто боцкање за е2 и не е ич лош резултатов.
Zdravo zeni borci. Sakamnda se dooitam so vas dva pati sum operirana od miomi i cista na lev jajnik. Ednas prirodna bremenost so prazen sakus zavsi. Ovaa godina napraviv 3 insemenacii za zal neuspesni. Spremam dokumenti za vo fond da pustam. Denes napraveno eho i otkrieno novi miomi i pak cista ke vi prikacam i izvestaj. Me interesira dali nekoja od vas kkao mene bila vo ista ili slicna situacija i da i e odobreno vaucer? Izvestajot go prativ i kaj dimitrov toj e na odmor mi rece prati dokumenti i posle 20 septemvri i kaj mene na oregled. Izvinete na dolgiot post. 7 godini so mazot se macime za bebce
Zdravo devojki koi vitamini se klucni za podobri jajce kletki jas sum so nisko ahm i visoko fsh...od vitamini pijam metalirana folna b12 q10 d vitamin ovunorm vitamin e ova mi e 4 tvrto invitro neznam sto drugo da zemam za pokvalitetni jajce kletki falavi i daj boze site da se izraduvame pobrzo so 2 crti
Devojki od kade se zimaat rezultati za kariotip na GAK? Mislev od koja soba konkretno nekoj dali znae?
И јас сум со ниско АМХ, фсх ми беше на граница 11. 1, последен пат 34.2, незнам веќе што не пијам, нема никаков резултат. Метилиран б12, Q10, инозитол, дхеа, мака, Елова, фолна, олигогал, витамин д, незнам веќе што уште не, некои чаеви пиев мацина трева, вирак од кој ме болеше желудник, некои 3 вида чаеви мешав, и незнам што да пијам веќе. Уште овунорм ќе пробам, се отрув веќе.