Devojcinja aj kazete mi kolku vreme cekavte za vaucerot jas do denes edna nedela i kazete nesto vi pustija na mejl vie se javuvavte ili ednostavno cekavte doma da vi stigne vaucerot ?
Мене ми пратија порака на mail, за отприлика десет дена, а после неколку дена ми стигна писмото дома.
Pndelce tuka sum ,ve citkam odvreme na vreme,napreduvame nie so mamocinjata hehe samo hemoglobinot mnogu mi e slab i malku problem so toa imam onaka se si e ok ajde neka bide i kaj site vas i devojcinja da se zosto godinava nesto samo maski se fakaat
Бев денес на прво мерење естрадиол, резултатот е околу 12, од утре почнувам со фостимон по три ампули од 75 иу мускулно и клексан од 40. Епа ајде нека се прават јајце клетки. Да имам и јас војска, не само маж ми )) На 15ти на ехо, па ќе видиме како се одвиваат работите.
Devojki zdravo ! Izvinete sto vi upagam vo temava so prasanje sto ne e povrzano so IVF ,ama znam deka tuka bi dobila odgovor.Ako ne ignorirajte go postot slobodno ! Bidejki na povekete mazite bile na urolog ,sakav da prasam da mi preporacate dobar urolog vo Sistina (dokolku imate iskustva so nekoi id trojcata doktori ). Uste ednas izvinete na upad i vi posakuvam na site pobrzo da uspeete i site da si se prefrlite vo Trudnucki muabeti!!!!
Dobra sum mila,mesko uste se krie,momce ke bide Ajde Ve pipkam za nos site do edna da ni se pridruzite. Redovno Ve citam i podrzuvam
Gerbera samo da te prasam, na koj den meris estradiol? Mene mi rekoa da pojdam na 21den od menzis za da pocnam so superfakt..nikoj ne mi spomna ispituvanje na bilo sto..ili koga ke pojdam merat?
Ни мене не ми мереа на 21 ден, ми дадоа супрефракт 0,6. 10дена ставав, па добив и на втор ден, денес, ми измерија естрадиол, за да ми ја одредат дозата за Фостимон.
И јас сум за Мицковски одлично искуство сум пишала веќе. Поздрав до сите и набрзо сите да прашуваме за педијатри.
Sakam da prasam nesto...vcera imav pick up na jajce kletki,ama seuste imam krvarenje. Ne mnogu ama ima krv...ova mi e 4-ti pat ama dosega ne sum krvarela taka.Pa me interesira uste nekoe iskustvo