Се , лапароскопија, хистероскопија, се се ... Сега сменив исхрана, по медитаранска се трудам да се водам и вежбам јога. Читав за акупунктурата ама не знам кој е соодветен кај нас за такво нешто? Може да ми препорачате?
Па како ме наежи жено, го знам твојот случај, си пишавме поодамна... Знам колку беше изреволтирана и колку многу патеше. Ми даваш надеж да се борам, и да го барам проблемот иако се водам како идиопатски стерилитет. Да си ми жива и здрава и се да е во ред. Да ти ја полни душата со радост! .
Инаку не дополнив во претходниот пост, пред да идам кај Митко имав 4 оннлине консултации со доктори од Турција и Шпанија. Никој не се посомнева во јајоводите/карлица иако веќе имав една операција и извештај во кој пишуваше дека до под гради имам атхезии. Митко од првиот преглед изразе сомнеж за инфламација во карлица, кое подоцна се докажа како точно.
Potpolno si vo pravo za ova a jas da dodam samo oti ima luge kako mojata kerka sto se alergicni na tegavec na breza i go delam mislenjeto so vas oti mora da pise vo upatstvoto sto se sodrze cajot
Mila i jas imav gnoj vo jajcevodite i ja cistea gnojta dr i posle toa pravev pak hsg i ne bea proodni pak i teravme ivf so takvi jajovodi i ivf zavrsi uspesno i jas sakav pred ivf da gi otstranat ama ne gi otstranija dr jajovodite
Da i moite se 25 mg , tri apcinja pijam. Proteinska ishrana bez jaglehidrati, sekjeri brasno i testenini nikakvi. Se preporodiv so ishranata, da znaev od prethodno kje trgnev se ova. Ama moze e i individualno toa, sekoj organizam razlicno podnesuva nekoi apcinja.
Македонија сега почнуваат и јас не би ризикувала тука ПГД Тоа е моја проценка, секој нека си одлучи, јас разговарав и за тука не се одлучив
Izvini kolku e kaj mitko intralipidnata i dali ja dava ako sama si ja pobaras, predhodniot pat ne mi dade a i jas sakam da ja primam da probam
Танг да акупунктура кај Мида, и двајцата доктори се добри. Се фалат дека имале многу бебиња добиено на нивни пациенти, јас одев пред последниот трансфер, неуспешен беше од други причини, ама многу убаво ми делуваше акупунктурата за стресот.
здраво сакам да пробаме за второ дете бидејки надежта дека ке се случи чудо природно да останампосле првото инвитро со првото дете падна во вода после 5 години обидувајки се. Скаам да прашам кои се потребни документи за да се поднесе до фондот за да се одобри втора инвитро постапка. Фала ви и мислам дека ке се дружиме почесто во оваа група се до позитивни резутлатаи кај сите