Ne vi ni pravat vo mk ispituvanjata,gi prakaat vo turcija i za toa ne se nafakaat na pomalku od 5 embriona
Честиткии ❤️ Соборки од иста мака сме со тубите само кај мене не ги извадија туку со оклузија ( ваљда немало гној иако едниот одеше во прилог на хидросалпинг кај Димитров) и успешен ми беше третиот трансфер ќерка ми сега А баш те читав уназад како го потенцираш тоа дека било проблемот си викам како знаеш, а немаш пишано позитивен исхоод, оно ти си криела ама ако за убаво си криела Редовно си ја читам темата од тука тргнав и јас па стигнав до труднички, па бебиња, па сега тема за деца На сите ви посакувам полни раце.
Колку често треба да се прима интралипидна? На пример секој месец или почесто? Јас му спомнав на докторот за антителата на тироидна, он само ме праша ендокринолозите што ти рекоа, не спомна терапија за антитела, ни интралипидна. Ендокринологот па јас го прашав за Декортин до кога ќе треба да пијам штом имам антитела, ми рече што е тоа Декортин...
Ај да прашам и тука како најактивна тема и со најискусни феминки Инсеминација на 01.09 Стимулирана со кломифен и 5 дена гонал ф Веќе 4-5 дена имам менструални болки и болни потечени гради и болни и осетливи брадавици Моментално сум на кринон гел, естрофем 3*4, метилирана фолна, метилколабамин, аспирин и овунорм За добивање ваљда ми е рано! Дали е можно од терапијава да имам вакви симптоми?
Јас некаде во петта недела го прекинав декортинот и на следно мерење bhcg само малку порасна, за 30%, претходно неколку пати измерив за дуплираше правилно и повеќе од дупло одеше, штом прекинав Декортин како да застана ембрионот со развој.
Среќа се видело, тоа е ризик по здравјето недај боже. Здравје кога ќе одам на прегледи баш ќе го потенцирам ова ако може да се види да гледаат. Незнам зошто им е пракса само да ги затвораат тубите чим има вакви комплилации.
Да од хормоните дефинитивно ќе имаш отечени гради, ама исто и од бременост, така да... Јас приметив на пример брадавиците ми сменија боја после десетина дена, станаа многу потемни, тоа било знак дека си бремена...
Da,ovde go zemaat i prakat vo turcija,a za dodeka bidat rezultatite embrionite se zamrznati,vo remedika pravat neinvanzivno ispituvanje
Terapijata ti e super, da si bides raat. I simptomite se mnogu irelevantni posto ne sekogas ukazuvaat na uspeh. Otecenj gradi i menstrualni bolki imas i vo bremenost, ama imas i koga si pokriena so terapija estrofem i progesteron. Ti posakuvam uspeh so inseminacija. I ne gubi nadez. Jas imav 4 inseminacii, 4 pati ivf, vo 5tata inseminacija posle 4 ivf ostanav trudna i eve teram 24 nedela skoro. Ti posakuvam tebe pobrzo da ti se sluci istoto