Здраво храбри борци. Ме интересира дали некоја од вас има аплицирано за ваучер со миом и да и е одобрен? Јас досега 2 пати сум оперирана. Направив 3 инсеменации безуспешни. Последната беше во мај месец. Сега кога спремав докумемти на ехо се виде дека имам од 22мм.мојот матичен ми вели дека тешко така ке се одобри а димитров од систина ми вели да ги пратам. Јас ги испратив на 12 септември.
Кога го поднесе, зошто и јас чекам, на 17.08 поднесов, вчера бев во фондот, ми кажаа уште нема ништо, од наредната недела.
Здраво жени Сакам да поднесам документи за ваучер преку ФЗО . Докторот ми кажа 2D/3D ехо, но ве читам бараат 4D. Дали сте носеле здраствена книшка на увид? Искрено кај доктор идам само со лична карта. Дали некоја имаат вратено за 4D ехо?
Kaj nas imase i toa drasticno podobruvanje od profertil pred nekolku god ama ni go poracaa od avstrija pred nekolku god ni bese zemen
Zdravo kako privot vaucer taka i vtoriot istite dokumenti gi barat eve vo momentov se spremam i jas za vtor vaucer sobiram dokumnti