Штом ти бараат тсх, испитај само тоа и Амх не мора сите хормони заедно. На утро до кај 10ч мислам зимаат крв.
Мерење на фоликоли, 2 суперфакти, 30 инекции, 3 лаборатории, пункција и трансфер. Се што треба дополнително се доплаќа.
За вакви случаи не знам да ти кажам, јас го доставив извештајот што ми го дадоа после трансферот. Со првичните документи го немав пуштено, ама ми го бараа со писмо, затоа знам дека е задолжителен.
Утре ќе испитам, денес земав упат, касно беше, а тсх минатиот Четврток испитав 2.93 ми беше, а пред месец 2.25, дека требаше Септември на контрола кај ендокринолог, и антитела испитав, ама термин Октомври има, прашањето ми беше дека ми пишува тироиден статус, дали само тсх треба, или и фт3 и фт4? И онака не ми се стари, од Четвртокот ми се, дали да ги доставам и тие?
So sledniot ciklus ke ti pravi samo podgotovka,cikloproginovata se estrogen i progesteron,lesno se naogaat i se 120 den,od koga ke gi ispies i ke doboes pak togas ke pocne so postapkata za stimuliranje
Сакам да почнам со ин витро приватно, во меѓувреме на сред постапка ако ми го одобрат ваучерот од Фондот. Дали можи да ми го прифатат ваучерот или си продолжувам на приватно, некоја искуство? Или во склоп на договор со докторот е?
Mozes i bez niv, jas za vtoro IVF ne podnesuvav nisto vakvo. Samo dokumentite koi se potrebni od obrazecot, isto kako za 1IVF
Mislam deka nema da vi odobrat taka, zosto vi zemaat podatoci i ve vnesuvaat vo sistem deka imate dobieno vaucer. Prasajte go doktorot najubavo, ke vi objasni.
Ve molam koj znae da mi odgovori, dali TSH treba da bide so vrednost 2 i okolu 2 za da mozes da ostanes trudna? Mojot TSH e 0.96 i do sega nikoj doktor ne mi obrati vnimanie na ova. SO 2 neuspesni invitra sum