Pa i mene nisto ne mi objasnuva doktorot,za paketite ke se informiras vo administracija,na vtoriot sprat se,kaj koj doktor si? A imas i cenovnik na internet otvori i ke razgledas sto i kako
Не мислиме на исто, јас зборам за поднесување на документи. Инаку, да, рок за искористување на ваучерот е 6 месеци. Колку што знам не може да се продолжи со молба ако не е искористен. Треба одново да се поднесат документи нови.
Јас чекам ваучер за ИнВитро, треба да го добијам секој момент. Е сега јас немам многу доверба во приватниве клиники, а и искуството со сите ми било не баш добро. Малку внимание а наплатено солидно. Е сега ќе ве замолам да споделите искуство со ИнВитро на ГАК, конкретно професорот Тофоски. Дали некоја правела ИнВитро на ГАК и какво е вашето мислење и искуство. Многу ви благодарам, секое мислење ми значи.
Da prasam nekoj sto e bil na punkcija so namalen amh po kolku folikuli ste imale pred punkcija i kolku kletki se izvadeni
Jas sum so nisko amh,so prvoto izvadija 2 ,a sega so ovaa imam samo 1 vodecki,izgleda i samo toj ke bide,
Последнава е обична од Биотика, чекам да ми стигне од iHerb микронизирана. Огромни разлики во цените има. А и во Биотика немаше микронизирана кога барав јас.
Мене за првото ивф докторот ми ги препорача ама веке бев почната со долг протокол кога почнав да ги пијам. И тогаш ми даде 2 ×50 мг. Инаку најдобар ефект имаат по 2-3 месеци земање. Некои литератури што пребарував препораката е 50-75 мг дневно. Пошто наредново ке го правам кај друг др, го исконсултирав, рече само немој подлго од 3-6 месеци. Инаку пијам 2×25мг. Дозата е моја Па веке ми е ова втор месец и чекам ваучер ке видиме дали ке има повеќе јк овој пат. Знам дека не се зема на своја рака, што може да направи, стварно не знам. Се надевам ти бев од некаква помош.
IHerb ме изненадува со цениве на витамините. И брзо стига. Разочарана сум колку мнг пари испофрлав оти не сакав да порачувам онлајн. Откако ми ги донесоа од Америка метилираните фолна и б12 за по 10 долари се освестив и си порачувам сега од iHerb. И покрај поштарината ми се исплати. Метилираната ми излегува 1500 денари за 180 капсули.
Kaj doktor Tase sum, prethodno odev kaj doktor Vlado, i koga pobarav pak kaj nego mi rekoa ne moze, bidejki samo doktor Tase e za INvitro. Ke go razgledam cenovnikot. Vi blagodaram uste ednas.
Сакам да ве прашам дали имала некоја искуство со вагиналните густи гелови што се ставаат навечер и да примети после трансфер зборувам кога оди во веце да гелот што е отфазла кога се бришете испаѓа како мешавина како со бледо розе тадури блеедо портокалово? Дали е можно да прокрварувам па да се меша со гелот ? Ептен малце е и ептен светла боја е
Napravete test ako pominalo 8 den od transfer, ako e blasto ke pokaze. Iscedokot moze da e i ostatok od krv, moze i da e malo krvarenje, sto ne znaci deka e loso i strasno, moze da e implantacija....
Три пати по три хормони следува за краток протокол. штом ѝ рекле на 21-ви ден веројатно ќе е долг протокол. Инаку ампулите ги пресметуваат една од 75 единици, џначи ако прима на ден 225 тоа се смета како 3х75.