Антимилериан хормон се проверува само на клиничка биохемија или може и на гинекологија. И дали има реагенси ако некој бил?
Zdravo devojki Ti shto skoro ste pravele transfer vo sistina ako moze cena za transfer so zamrznati embrioni. Fala vi
Фала многу Бејб и Меги Ве прочитав, Ќе испитам на приватно, не ми е за чекање..може следната недела ќе имаат ама којзнае.
Може и на гинекологија, јас имам проверувано таму последно лани во декември. За таму не може со упат од матичен гинеколог, мора специјалист од гинекологија да ти даде упат за анти милериан. Една опција ти е да ти даде матичниот гинеколог упат до специјалист за асистирана репродикција во гинекологија и тој специјалист дава упат за анти мулериан во гинекологија. Јас лани имав упат за клиничка биохемија и таму немаше реагенси. Отидов до гинекологија, го замолив специјалистот таму и тој ми креираше упат.
Здраво девојки, Да ве прашам Золадекс депо инекција 3.75 дали можам сама да се боцкам или мора исклучиво во амбуланта да се става? Фалаа
Здраво, некој со искуство дали можам да пијам два месеци едно по друго кломифен? На пример ако овој месец правам инсеминација стимулирана со кломифен и ако е неуспешна, дали можам веднаш со наредниот циклус да пијам пак ако сакам пак да правам инсеминација?
Здраво. Денес ми е 8 ден од трансфер на 2замрзнати бласто. Кога најрано може да направам тест и дали е нормално да имам болки во долен дел на стомак а резултатот да е позитивен. Ви благодарам, ❤️