Знам дека треба упат , но Не можам да дојдам термини за ендокринолог! Па да не постои друг начин на пример дали примаат со приоритетен, дали да закажам за специјалист па тој да ми закаже. Во тој дел прашувам
Devojki moeto 1 inv.neslavno zavrsi malku razocarano, no doktorot ni rece deka moze za mesec ipol da probame so spontano invitro za da ne cekame 6 mes Ako sakame ima li nekoj so takvo iskustvo I sto mislite
Jas ne bev sigurna, transfer imav na 16ti fevruari, negativna beta 1 mart, podnesov dokumenti na 23ti avgust, minatata nedela mi stasa vaucherot na domashna adresa. Ne treba site dok, jas odnesov izvestaj od transfer i rez od beta, eden spermogram, rez od hepatit, hiv za dvajcata novi, pap i mikrobioloski bris novi i novo 4d eho.
Некоја искуство како моето имав и претходно пишано. Пиев на 3ти ден од циклус Амовит-летразол, денес 12 ден фоликулите многу мали и моето ин витро од сам старт неуспешно
Мили чекам деновиве за да добијам циклус .Кажете ми како сметате втор ден,мене првиот само ми покаже на бришење ептен малку помешано со бел исцедок,а утредента ми пробива убаво свежа крв со течење Како да сметам зашто треба да се јавам на втор или трет ден циклус, Дали њуборн работат и сабота и празници?
Мене ми рекоја прв ден е кога ќе има свежа крв со течење.и мене првиот ден ми е само розок исцедок на бришење.
Девојки пак јас. Сега во тоалет на бришење нешто како кафеавко ама како конче. Инаку ми е 9 ден од трансфер. Дали е можно да е циклус или нешто друго? ❤️❤️
Devojki imav ne uspesno invitro ne se oplodija j.kletkite.. Sega imam predlog od doktorkata poslem tretiot ciklus da probame na spontan ciklus invitro sto ke mi preporacate dali nekoj ima uspeano ?
Не знаев кај да го поставам прашањето,па можеби овде знае некоја Аптеката во Ремедика,дали работи во саботи?