Девојки , не си направив копии од ПАП тестот , брисеви , скрининг тетсовите. Ми ги бараат сега во Систина со ваучерот. Или ќе треба нови да правам. Од фондот дали ќе ми ги вратат? Или барем дали ќе ми дозволат да ги фотокопирам?
Најубаво прашај си, јас кога ги доставив документите ме прашаа дали имам фотокопии зошто не ги враќале, а за ПАП и брисевите неможеш ли од кај гинекологот?
Implantacijata se odviva od 5 do 9 den,pa taka da golema e moznosta da e implantacija,ti posakuvam 2 crtki na testot
So Letrazol stimulacija e light motiv sto bi se reklo, tie obicno gi davaat za inseminacija, taka da ne se razocaruvaj, ocigledno ti treba druga terapija.
Мене ми се случи слично со пап тестот. Во фондот ми направија копија. Мене во Систина ми бараа и спермограм, така да направи копија и од тоа за секој случај.
Ima. Krinonot e progesteron. Progesteronot ja odovlekuva procesot na menstruacii ako nema bremenost. Dodeka primis prpgesteron, tesko deka moze da dobies
Zdravo, kazete mi da ne ima nekoj iskustvo so invitro vo ultramedika jas pravev vo sistina neuspesno, a I ne znam dali da menuvam za vtoro
Od Sistina vo Ultramedika (skroz nepoznatta klinika) e isto kako od Ferarri na Yugo da padnes. Sto za mene nema logika ni da probas. Ako sakas da menjas klinika, imas Plodnost, New Born, Remedika..
Za se treba srekja, prijatelka moja uspea tamu, druga vo Organdziski vo Stip, mnogu vlijanie ima kolku ke ti se posveti doktorot