Zdravo jas sum nova na foumov Me Intersira posle 7 dena od punkcija dali e normalo didimeri te da se pokaceni na 982 od hormonite .. Jajce kletkite se zamrznani poradi hiperstmulacija nema da se izvrsi transfer..
Realno da zborime, so eden primer od tvojata prijatelka, ne moze da se sporedaat klinikive. Ne deka jas vo sistina imav uspeh, ama deka e vrv za ova rabota, zaedno so mojite gore spomnatite kliniki e. I da smenis mislam deka dobro treba da rasmislis za kade!
@lady stardys zosto se ispituvat tiw Nk kletki i sto vo sushtina ni pokazivaat? I jas sum so endometrioza
Mene mi rekoa ako ti doslo menst. do 12 porucek se racuna kako 1 den, posle 12 veke smetas od sledniot den
Здраво дали на некој му се има случено да му се појави алергиска реакција од прогестерон. За првото инвитро примав пролутекс инекции ама од 5 ден на цело тело имав осип секој ден се повеќе и незнаев од што. Инвитрото беше неуспешно кога му кажав на докторот ми рече можно е алергиска реакција од некој лек. Сега пијам Примолут нор и пак имам осип. Прочитав дека и двете содржат прогестерон. Што сте превземале морам да го барам докторот за ова.
Тешко го најдоа во аптека , тек утре треба да го земам , затоа ме интересираше дали и друг го користел
Здраво борки мои! Барам ваше искуство доколку сте имале со дермоидна циста т.е тератом. Ми се појави после терапија со Естрофем и Кломифен и за 2 месеци растеше брзо. Вчера ми ја отстранија и докторот рече дека тие обично се бенигни,но треба да се почека хистопатолошкиот наод. Не знам кај терам буквално,се мислам да не е малигна.
Здраво Феминки. Дали некоја од вас или ваша познаничка имала негативни домашни тестови а на бета позитивно? Јас имам негативен на 12 ден, бета понеделник
Здраво, дали некоја имала одложен трансфер? Имам ваучер од фондот, па ме интересира дали ќе биде покриен трансферот кога ќе го правам?