Kabinet za andrologoija - poliklinika Bukurest. Drzavno plakas, mislam 100 denari bese, stalno ima termini preku moj termin.
Kaj Lazarevski, nisto konkretno samo mi spomna sleden pat ke probame so klomifen ako ne samo so donirani. Onaka se razocarav, bidejki prethodno se bev vo red no izgleda slabo mi rabotat veke i jajnicite i godinite si go pravat svoeto
Во поликлиника Букурешт правеше мм , нели 3 спермограми требаа. 1 таму со упат од матичен. Во 2019 го признаваа .
Сега два бараат, од две различни установи, последниот да не е постар од 6 месеци, а помеѓу двата да нема повеќе од една година разлика…
Ако имаш кандида канестен или полигинакс и повтори го само тој брис, подобро да ти е чист папот отколку да ти бараат дополнително па да чекаш.
Девојки, Дали за време на стимулации столицата ви ја сменила бојата? Со Гонал ф 300 и летразол сум од втор ден на циклус и од денес приметив зеленкаста боја дека е.
Многу се чека за резултати, последниот пат од кај матичен, скоро месец и пол.... затоа реков некоја да не има такво искуство?
Еве јас имав кандида, ставав полигинакс по препорака на матичен, и на своја рака канестен. Незнам за во фондот дали прават проблем, ама матичната ми кажа да го повторам брисот, така и направив, после чист ми беше и ми кажа двата да ги доставам, дека сум имала кандида и сум ја излечила. Ама па секако се чека, вака ако доставиш па додека чекаш одговор, Паско ти бараат да го повториш повеќе ќе чекаш. Јас кога го повторив брисот за кандида не чекав многу за резултатите. Многу е месец ипол, сега прочитав, јас првиот пат 10 дена, немаше ни толку, после кога го повторив брисот помалце од 1 недела.
Na 1vi avgust imav et, no za zal e neuspesen..posle testot na beta na 14 den, posle 3-4 dena imav ciklus Toj si bese se vo red kako i predhodnite sto gi imav, prosliot mesec imav kafen iscedok samo na brisenje i tolku..ovoj mesec trebase pred dva dena da imam ciklus i pak nisto.. Bevme so maski faktor, jas ne gubam nadez i vaka da uspeeme, no veke sme so 1 uspesno ivf i mm ne mu se veruva deka bi imalo nesto prirodno.. Dali e dojdeno do poremetuvanje na ciklusot po ivf ili e nesto drugo vo prasanje..bila nekoja vo slicna situacija.. Test ne mi se kupuva da ne se razocaram... A i stomakov nesto mi e cuden... Kaj maticna sum slsednata nedela..pa mislenje nekoja
Ве молам кој го има бројот од сестра Анита на доктор Лазаревски, го сменив телефонот и ми го нема бројот, а треба да се договориме за терапијата Не мора овде, може во порака да ми го пишете, ве молам.
Да пишам, не прашав...Премногу инфо и бев превозбудена да впијам се што ке рече. Како и да е, решив да не земам, треба поголеми дози од 4 капс дневно, а мене и ова еднава ми создава киселина, башка што ми е мисла. Инаку ке почнам нов циклус, па со здравје и среќа, не знам што друго да мислам.