Зашто секогаш проверуваш резултат и во друга лабораторија. Претпоставувам... Јас за вториот ваучер само еден рез носев од Гак. Претходно еден од Систина имавме и еден од Гак... Генеа исто тука на форумов ми кажаа дека е поефтина.
Fala ti sto se seti da pises. Spored ona sto go citav i jas nema da zemam. Dovolno se i tie vitamini sto gi pijam (ne se malce a i ne se eftini). Plus pocnav i so R-alpha lipoic acid, pa da vidime dali toa ke deluva dopolnitelno. So srekja!
Devojki imam edna ampula Prolutex, so rok do 10/23. Mi e maka sto ne ja vidov porano, ama mislam nisto ne i e, posto sega e 10, a rokovite se pausalni, ne se do odreden den tocno. I edna progesteron depo. Ako mu treba na nekoj neka mi pise poraka.
Prvo, najvaznoto, vo povekje slucaji koga ne doaga do implantacija e problem kvalitetot na jajce kletkata/kvalitetot na spermata/kvalitetot na samiot embrion (iako od nadvor moze da izgleda dobar pri delenje) Vtoro pokaceno TSH ne dozvoluva implantacija Nizok progesteron ne dozvoluva implantacija Anomalii na embrionot ne davaat implantacija Anomalii na matkata (pri sleden transfer histero i scratching mozes da napravis i bris od endometrium za da se proveri sostojbata na matkata i isto da se proveri dali ima nekoja bakteria vo endometriumot) imunoloski faktor (ispitaj NK Kletki)
Da prasam sto machkate za modricive sto se pravat na stomak od bockanje? Osven Hepatrombin..drugo nesto pomaga? Od proluteks mnogu me boli otposle bockanje...