Jas na 11ti den bev so beta 284. Vo sabotata mi bese 5ti transfer, edvaj se drzam da ne idam da ispitam uste sega…
Дали прават проблем од фондот за ваучер, ако на едниот спермограм пишува дијагноза астенозооспермија?
Дали откако почнавте терапија пред циклус и отпосле од втор ден циклусот ви беше различен од нормалните.Мене ми тече многу малку а вообичаено втор и трет ден ми беа река и со многу болки,сега немав воопшто болки.
Da, mozno e od terapijata i kaj mene bese taka, sekogas bev so strasni bolki i najmalce 7 dena. Sega nemam voopsto bolki i mi se skrati na 3 dena so mn malku krvarenje
Дали тоа е лош знак? Не ми е јасно утре сум да ме погледнат на ехо за фоликулите како напредуваат па ќе прашам
Da prasam kako teravte posle trAnsfer? Dali miruvavte i kolku denovi? I koga s preporachlivo dvizenje..? Site raZlicni komentari kazuvaat. Doktorive 4, 5 deba kazuvaat miruvanje pa posle minimalno dvizenje...
Јас после терапијата добив точно на денот.Сега треба да добијам утре втор циклус после терапија немам никакви симтоми за добивање.А пред хормоните секоја менструација ми беше болна и знаев пред една недела дека ќе добијам болки во гради стомак.и мене ми се смени
Mojot vtor obid za zal zavrsi neuspesno,ima li nekoja clenka sto ima koristeno podmladuvanje na jajnici i dali ima uspeh?