Треба секој резултат да е оригинален и со печат, освен тие што веќе еднаш се доставени да бидат копија. Пред
А на пример инсеминациите, имам извештај за извршена инсеминација и долу само округол печат од Систина, и печат со името на докторот. Нема потпис од докторот? На друга инсеминација само печат од систина, без печат од името на докторот и потпис? Така од болницата се дадени.... Сега треба ли докториве да ги барам за потпис, или ги прифакаат така?
Orginali samo moras,ne rizikuvaj da te vrakaat,ke pomini eden mesec dodeka ti odgovorat da pustis novi pa dodeka pustis novi pa povtorno da gi razgleduvaat pa mozi da ti pomini rokot na ostanatite,ova od iskustvo go kazuvam.
Mila ako si vo evropa ne pravat pregledi,jas imav 3 missed vo germanija,na prvata kiretaza samo mi zemaa krv i posle 1 mesec mi se javija deka ne sum iscistena ubavo,so vtorata nikakov pregled a na tretata me ostavija prirodno da isfrlam plodot vo 13 nedela,togas imav pregled za toa sto jas im rekov ako do odreden period ne go isfrlam ke dojdam na kiretaza,zakazav i termin a 1 den pred terminot go isfrliv plodot,naredniot den otidov na terminot samo me vide deka nema nisto mi stavi anti D inekcija i me pusti doma
So orginal pecat barat jas sama si barav pecat koga gi zimav rezultatite no probaj samo da ne te vratat i dupla rabota
Здраво девојки, некое мислење за резултативе... ме бунат Fsh i Lh, израмнети се а да напоменам дека пијам и Фолиномел
Da prasam dali nekoj razbira sto znaci razlikata koga embrionite se vrakjaat 3ti ili 5ti den? Dali ima razlika da pisuva No 1(C8, G1) isto i kaj vtoriov No2, ili da pisuva N.1 blastocyst AA? Ne razbiram so koja opcija ima podobar ishod i uspeh? Pozz
C8 deka e osumkletocen g1 ocenka I e opis za 3den Blastocyst e5 den Aa ocenka Ishod i uspeh zavisat od mnogu faktori pogore imase nabroeno clenka
Браво мила, со лесно. Сакам и јас да пробам повторно, ама некако немам време.. А треба да проверам се. Се надевам и јас од прва ќе добијам позитивен тест како минатиот пат. Гушки и среќа на сите. Само позитивни