На тие што ви побарале дополнителни документи од фондот, за колку ви стигна одговор? Еве 4-та недела веќе, се уште не ми стигнало, кога ги доставив за 4 полни недели ми стигна, веќе почнуваше 5-та недела, ама таа од фондот ми кажа тогаш одмори биле сега би требало побрзо да ми стигне одговор.
Кај мене точно 5 та недела откако ги доставив дополнителните испитувања и сеуште немам одговор од Фондот, за разлика од претходни членки читав за 2 недели дека добиваат.
И мене ми рекоа од фондот сега би требало побрзо, завршија одморите, еве 4-та недела уште нема, па и летоска читав некои членки за дополнителни документи за 2-3 недели им стигнало одговор. А ти нели започна процес за ин-витро, или грешка сум?
Здраво лавици.9 ти ден од циклус второ ехо денес.Фоликули од по 15,14 и 12 мм и помали по 10.Еднометриум 11.Естрадиол на 6 ден од циклус беше 160.Сега не го меревме. Докторот вика во вторник пункција на 15 ден од циклус? Што мислите?
Друшки мои да ви влеам малку надеж. После 2инвитра со 4 трансфери и 4 инсеминации и 5години во исчекување на бременост, Господ ги ислуша нашите молитви и еве ме со природна бременост, се во најдобар ред без никакви лекови тераме скоро 13недела. Има надеж за сите. Без откажување, ви посакувам полни раце бебиња
Колку од прилика треба да биде? До сега примав декапептул по пола на ден 0.1 и гонал 0.75 ,сега продолжувам исто плус мериоферт 75 по едно на ден ( ова прв пат ќе боцкам),незз за што е?
Pa zavisi kolku jajce kletki imas. Ama mislam za ova sto imas nabrojano nad 1000 i povekje, po 200 od folikul.
Nema li folikulite mn da porasnat do nedela,za toa sto nedela ke prima stop inekcija,kaj mene za 2 dena porasnaa od 15 na 19 mm,se bockav so fostomon
Леле девојче ме наежи Браво, кога најмалку очекуваш се случуваат најубавите работи, имај убава и лесна бременост
Ако не најдеш термин на државно, оди кај Герасимова во Ремедика. По нејзина препорака правев испитувања после спонтаните, пиев метил фолат и B12 и примав клексани. Ме следеше и во бременост, многу сум задоволна.