Nesto na stomakot nekoja lesna bollka i na pollovinata koga ke stanam me stegna nesto So sreka neka ti e daj boze da se raduvame zaedo Jas 3 godini se obiduvam za bebe pred 1 i pol godina praev inseminacija ne bese uspesno sega praev invitro daj boze da se raduvam Pricinata sto ne mpzev da zabremenam mi besa zasto imam policisticki jajnici a sega vo turska ne mi rekoa deka imam takov problem
I jas gi imam istite siptomi polovinata poveke a mozebi i od lezenje ? Dali lezis ? I jas 3ipol god se obiduvam nemam nikakov problem ednostavno ne se slucuva implementacija.vrateni mi se dve blastocisti na 5 ti den pa ke vidime ..
Nemoj da se zamaras mnogu za simptomi. I jas nemav nikakvi simptomi, nitu bolka, nitu gradi ama bas nisto. Kako I sekoj obicen den, i mislev deka ne e uspesno zatoa shto pak predhodniot pak imav menstrualni bolki, gradite me bolea, pospana bev… nema pravilo…
Sega koga procitav deka sum mozela da gi najdam Letrazol, mi e krivo sto poveruvav deka nema da gi najdam. I za zamena gi zedov Amovit ist sostav no nekako ne veruvam deka se isto taka dobri kako Letrazol. Bidejki od sam start kaj mene nisto ne bidna
Девојки, добив ваучер. Како беше постапката за активирање? Да одам сега кај матичната или кога ќе почнам постапка, а тоа би требало да е нареден месец?
Многу некако ...ама колку ли време помина во чекање...чекај термини за преглед,чекај резултати,чекај едно,чекај друго...ама тоа е , ако даде Бог ќе се исплати секое чекање
Site razlichno kazuvaat 3 4 dena mi rekoa da odmaram da lezam, istoto i go pravam. Mislam deka nema pravila po toa sto citam na forumov, duri i razlichni simptomi kaj sekoj se pojavuvaat. Pretezno posle 7mi den znaat jajnici da pritiskaat/bolat od vreme na vreme, ili od vreme na vreme gradite bolat, i razni dr simptomi. No da ne gi zaboravime i hormonite koi gi davaat meguvreme, i tie znaat odredeni simptomi da provociraat ako treba da bide ke bide mislam.. jas mislam i za cirkuvacija e dobro covek da se dvizi niz doma, 14 dena da lezis e premnogu, barem mene mi rekoa lezi 3 4 dena i potoa raZdvizuvaj se niz doma i prosetki moze primer 30tina min i sednuvas odmaras, bez krevanje tesko sekako..mislam se e Bozja volja opusteno ke bide kaj site pozz***
Kolku i da ne sakame da barame simptomi sedejki ke otvoris eve mene mi e 6 ti den bez nikakov simptom samo sto stanav odma forumot
Јас имам проблеми со тироидна и со терапија сум си цели време. По пункција проверив хормони за да видам дали да продолжиме со постапка или да почекам, не се сеќавам точно, но мислам ми беше тсх 6 или 7 превисоко, никогаш така високо, но докторот ми кажа дека е од хормоните и од инекциите и си продолживме со постапка, ми покачија минимално доза за тироидна и успешно испадна. Бидејки и јас имав читано дека треба да е тсх под 2, а и кон тоа се стремевме со терапијата, јас бев многу исплашена и мислев дека ќе треба да се одложи додека се стабилизира, но бидејки беше моментална состојба изгледа предизвикана од хормони, ете, не влијаеше негативно