Така е,дај боже сите да се израдуваме.Верувам дека кај што има огромна желба и надеж, Тој горе знае и чека вистински момент
Благодарам девојки , Ја претераа со цени , на маката наша , но нема што да правиме , самата интралипидна е евтина , но плаќаш ден во дневна болница , тоа е , само со лесно да ни биде...
Девојки дали има одредено ден кога се прави испитувањето за НК клетки преку крв ? ( дали веднаш после циклус, во овулација или после тоа )
Jaс добив одговор за неполни 5 недели, ми бараа дополнителни документи, еве сега 5-та недела, се уште немам одговор.
Не се ажурнни значи катастрофа е системов... Јас собрав се она што пишуваше на веб страната се надевам нема да ме зезаат за нешто плус. Што ви бараа дополнително?
Тироиден статус, ама јас го дадов кај што ми е тсх 0.24 затоа ми бараа, потоа неколку пати испитував тсх сега добро ми е, и амх.
Devojki denes mi e 7 mi den od transfer na brisenje zablezav mali tragi od kafeav iscedok i posle veke ne ..dali ima mestk za panika , da cekam ili da go izvestam doktorot