Pij jogurt probiotik,supi tecnosti,mene mn mi pomogna jogurtot i ne se plasi ke pomine toa e prvite 2-3 dena
Jas sum vo plodnost kaj Tashe i toa na privatno i mozam da kazam kaj mene e korekten so cenite ne deka go branam ama mene cel proces ne mi izleze poveke od 3500 evra i toa so Time -lapse inkubator
I posle Sistina bila najskapa... jas vo 2019 doplativ samo 8000 den za fostimoni...drugo nisto od strana na eho i labs. Za zamrznuvanje na embrioni toa posekako ne ide na fond . Stom si pocnala duso teraj si ,neka se zbie na parite , neka zavrsi so uspeh samo rabotata .
Kakov vi e ciklusot posle stimulacii? Obilen ili ponalku obilen ? Kaj mene cudno parcinja pagjaa kako zasirena krv, cel den. Duri sega se podnamali.
Suvi slivi, jogurt, a mene najmnogu mi pomogna mlaka voda so lazica med izmesaj i ispij go. Za kratko vreme bese efektivno. Toa bese edinstveno nesto sto mi pomogna, iako jadev i slivi.
Има едни глицерински супозитории кои можат да ги користат и бремени жени. Побарај во апт ако до толку имаш мака. Не напнувај ако ептен не можеш. Прогестеронот и мене мнг запек ми прави. Или компот од суви сливи направи си.