Здраво девојки сакам да прашам за искуство за трансфер со зам.бластоцисти колку требе да е прогрестеронот бидејќи за со свежи ембриони ми го одложија трансферор бидејќи прогрестеронот ми беше 1.56 а ми д-р ми кажа дека дека требе да е под 1.5 ☺
Храбри,после позитивната бета,денеска бев на преглед за срценце да слушнеме и не едно,туку две срценца има И збунета и среќна во исто време.
Благодарам, обично важат за клиника која внимава на пациентите и нивната финансиска состојба,дали имате сознание дали има можност за одложено плаќање (како на рати и сл.) или се е кеш наеднаш?
Mila nie plativme vo gotovo,ne prasav za rati iskreno no moze ima opcija slobodno mozes da prasas na brojot sto go imaat davaat informacii za sto te interesira,site se nasmeani i korekni iskreno mn ubavo se custvuvam koga sum vo bolnicata,vnimatelni,objasnuvaat,te hrabrat,pozitivni i nasmeani.Bas i toa vpecatok mi ostavi vo njuborn pokraj doktorot sto go izbrav.
Devojki, dali prisistvoto na ureoplazma moze da pridonese za neuspesen embrio transfer? I Dali nekoja ja resila,I so kakov antibiotik? Posle Edna doza sumamed povtorno ja imam. Ima nekoja Sto uspesno ja izlecila?