Јас ги боцкам сама , но за рефундирање мора да ти дадат потврда од матичен гинеколог или матичен лекар дека кај нив те боцкале , мене матичниот не ми прави проблем одам само за извештај-потврда , а на итна помош морам да одам да ме боцкаат , не правеле таква услуга тие
Ne se grizi, i jas so prvata bremenost nemav nikakvi simotomi I sega nemam osven osetlivi gradi, utre mi e den za beta pa ke vidime sto ke ispadne
Јас па ептен труп сум , од симптоми ни с , хахах ти кога правеше трансфер ? Вас бар гради ве болат мене ни гради ни стомак ни ништо ....
Честитки за двете, од кога почнавте да осеќате болни гради? Мене денес ми е 9ти ден по трансвер и веќе од вчера ме болат и отечени се .. И како се однесувавте после трансвер? И најважно како спиевите дали цело време на грб или може и на страна?
Na 20 Okt pravev transfer so blastocista A so prethodnite transferi i mnogu poveke simptomi sum imala pa pak nisto Nema pravilo
Osetlivi gradi imam nekade od 7-8 mi den mislam Za spienje - jas spijam kako mi e ubavo vo momentot, ne se mislam dali i kako da lezam, odam na rabora celo vreme i site ostanati obvrski najnormalno. Samo sto ne krevam tesko niz doma drugo se kako da ne sum ni pravela transfer Ne znam kako ke bide ama pa i so lezenje orethodno ne sum videla nekoe fajde. Ako treba da bide ke bide i vaka i taka
Jas posle pozitivna beta pocnav da gi cuvstvuvam gradite , prethono nikakov siptom nemav a si spev na strana i na grb
A Jani na transfuziologija e? I koja e taa klinika , ako znaes moze da mi objasnis. Sledna nedela imam zakazano.
На клиника-Државна болница. Колку време чекаше термин? Знам дека многу се чека. Сега проверив на мој термин нема слободно. Ангеловски ли се презива Јани?
Jani obicno temini pusta okolu 8mi ili 9ti vo meseco,da znaes da sledis i da zakazis,ama sega ke pusti za dekemvri.
Мила не сум од Скопје за да ти кажам , можеби другиве девојки ке ти помогнат , јас ти кажав како оди процедура и што треба да имаш од документација , тој е патот до рефундација , овие работи мора да ги имаш , а за термини како е не знам , јас одам на гинекологија и брзо завршувам работа ,